nakon dugo vremena PBZ je najpovoljnija bankai za stambene kredite…..
osobno provjerih !!!
Istina, ali rigorozne mjere, katastrofa, išao sam tamo dizati, hrpu papira traže,
digao u Raifici čas posla, flexi, vraćam kada hoću i koliko hoću.
P.S. Ne plaćaju se odmah kamate
slatka:
”
nakon dugo vremena PBZ je najpovoljnija bankai za stambene kredite…..
osobno provjerih !!!
”
Istina, ali rigorozne mjere, katastrofa, išao sam tamo dizati, hrpu papira traže,
digao u Raifici čas posla, flexi, vraćam kada hoću i koliko hoću.
P.S. Ne plaćaju se odmah kamate
Bolja je Zagrebačka…locker…[smiley2]
danas se neko zeznuo na otvaranju je prva kupnja bila 1800kn i odmah se pocistilo pa je pala na 1750 pa se digla na 1783 a sad je pocelo liparenje…
Tko sada ovo kupuje nebi mu htio biti u koži. Pa to je već skoro duplo u odnosu na početak godine. A nikakvih novih događaja. Da, otišle su i druge dionice gore ali puno manje. Moje razmišljanje i nemora ga nitko prihvatiti.
danas se neko zeznuo na otvaranju je prva kupnja bila 1800kn i odmah se pocistilo pa je pala na 1750 pa se digla na 1783 a sad je pocelo liparenje…
To liparenja vise nema. Procitajte moj prethodni post pa ce te vidjeti da nema liparenja.Atrenutno se 1kupnja digla na 1850kn [smiley1]
Tko sada ovo kupuje nebi mu htio biti u koži. Pa to je već skoro duplo u odnosu na početak godine. A nikakvih novih događaja. Da, otišle su i druge dionice gore ali puno manje. Moje razmišljanje i nemora ga nitko prihvatiti.
Kolega ne bih vam bilo zgorega da malo prolistate postove u kojima se pisalo o poslovanju PBZ-a,te da vidite na kojim vrijednostima se trguje sa bankama u okruzenju. Trenutno je to banka koja po ostvarenim rezulatima uz rame sa zabom.Ja je osobno namjeravam drzati do DALJNJEG a pogotovo uz postojeci mali free float. [smiley2]