Smiješi se bljokada![smiley2]
kolega plavi. A li ste se vratili ?
Vratio se il ne, od kada piše počelo je rasti.
Sam nek piše, i neka se više ne ljuti na me.
Ja ću napraviti ono što je on mislio , prodat po 2000.
Bravo za Varteks, kad sam se vratio skoro nisam opal na g…. kad sam vidio 220 kuna.
[smiley2][smiley2]
samo nek raste, ja sam prije 2 tjedna bio na vagi jel da prodam ili ne i sad mi je iznimno drago sto nisam donio odluku o prodaji nego zadrzao dionice! a sad necemo o ciframa koliko ce narasti ovo ono ali daj boze da to bude sto vise…
ali bas me interesira sto vi kolege mislite na kojim razinama mozemo ocekivati pbz za mjesec dana a na kojim razinama bi mogla biti za godinu dana? sto mislite?
PBZ Card lani je ostvario cak [color=black][/color]63 % vecu neto dobit,vise od 152 milijuna kuna, a ukupni promet je porastao na 21,7% na 15.7 MILIJARDI KUNA.
Poslovni dnevnik-investitor
IMPRESIVNI REZULTATI [smiley2][smiley2][smiley2]
dobro i na kojim razinama ocekujete pbz u dogledno vrijeme?
Citajuci postove od kolega njihova su predvidjanja bila na razini 1800-2000kn.Moja predviđanja su također na tim cijenama, mada ne bih imao nista protiov da budu i visa, s obzirom da smo u iscekivanju 1Q. koje ce biti također super.Ipak se radi o naj jacoj karticarskoj kuci i drugoj banci u hrvatskoj. [smiley2]
Zaboravio sam napomenuti da nisam imao namjeru nikakvog navlacenjenja ,vec da iznosim ne samo svoje misljenje vec je to cinjenica.TO JE TAKO.[smiley2][smiley1]
Citajuci postove od kolega njihova su predvidjanja bila na razini 1800-2000kn.Moja predviđanja su također na tim cijenama, mada ne bih imao nista protiov da budu i visa, s obzirom da smo u iscekivanju 1Q. koje ce biti također super.Ipak se radi o naj jacoj karticarskoj kuci i drugoj banci u hrvatskoj. [smiley2]
kada ce biti 1q?