EU ionako nikada nije zaživjela, bitno je da se omogući prekogranična trgovina i to je sve što trebamo. Ali i to je dosad bilo jako traljavo, Njemački proizvodi idu k nama bez problema ali probajte vi prodati nešto u Njemačkoj. Tako da nama ta EU i ne treba, ustvari svejedno nam je iskreno rečeno.
A Francuska će si pucati u nogu, ova LePen zna stvarati samo razdor umjesto da potiče konkurentnosti Francuske u ovako teškoj međunarodnoj konkurenciji. EU standard nezadrživo pada a mi se moramo pobrinuti za svoj, ne misleći na to šta EU treba i misli. Vrijeme je da se pobrinemo sami za sebe.
funky, razočarao si neznanjem…pa ti ni ne znaš da mi nismo u euro zoni. ti ne razlikuješ euro zonu od europske unije..nevjerojatno kakvo neznanje…a stav neću ni komentirati…on je na razini živog zida i slične ekipe
gđa. Marie le Pen , priča gluposti i huška najprizemnijim populizmom , a ovaj ” nezavisni” Macron nije ništa nego skriveni kandidat ljevice , kako bi zajedno pomrsilim račune g. Filonu predstavnilu umjerene desnice sa protržišnim tj. kapitalističkim programom , čega se ovo dvoje užasava . Moja pretpostavka je da će g. Filon u drugi krug i na kraju pobijediti .
drugi a ne prvi krug je važan a u njemu će večina onih koji ne glasaju za nju u prvom krugu u drugom glasati protiv nje.znači izgledi za pobjedu su minimalni.
činjenica da ni brexit nije trebao proći a ni štrumf pobijediti a dogodilo se navodi nas da pušemo i u jogurt.
posljedice njezine pobjede bi ponajprije za francusku bile pogubne pa očekujem da će dovoljno glasača izači da glasa protiv Marine Le Pen.
francuzima bi trebalo biti jasno da sa dostignutim udjelom afričko muslimanskog stanovništva nema više natrag
rješenja koja ona nudi.može samo pokrenuti rat bez kraja.
jedina opcija koja im ostaje je nada u suživot za koji će se francuzi morati bitno više potruditi,što je jako teško kada vidiš da onaj kome ga nudiš ga ustvari ne želi ali…
bilo je praktično pljačkati stoljećima kolonije kroz povijest a sada dolazi sve sa turbo kamatama na naplatu.
tako su si izabrali,nije ih nitko na to natjerao.
zanimljivo da su i njemci u gotovo identičnoj situaciji sa turcima.
i sada nam te velike zemlje nameću da i mi krenemo njihovim stopama jer valjda ako su se oni zahebali ,upropastili zašto bi nama bilo bolje?
srećom ima i država kao mađarska koje to neće dozvoliti pa ćemo na kraju svi bježati u mađarsku kako sad stvari stoje.
A kome ćemo mi u zagrljaj kad svi odu iz EUnije?
majčici rusiji vjerojatno. kao da će nas netko pitati…
A kome ćemo mi u zagrljaj kad svi odu iz EUnije?
majčici rusiji vjerojatno. kao da će nas netko pitati…
Strašno. Taman smo postali nerazdvojni s Bugarskom i Rumunjskom i eto nam sad.