Ovo su vizionari koji već 18 godina uspješno vode obiteljsku polikliniku

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovo su vizionari koji već 18 godina uspješno vode obiteljsku polikliniku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je placena reklama? Ili prikrivena reklama? Inace, KB Vinogradska nije nikada imala dobru oftamologiju tako da dama nije imala gdje nauciti to sto radi. Dr Iva Dekaris je barem bila na Harvardu. Dr Nadezda je sve sama naucila…..cini se.

BigBoffin

hahaha slažem se s bigboffin, ma profesorici Dekaris nije ni do koljena! Njih dvi su u disparatnom odnosu pojmova. (bez uvrede ikome, ali upoznala sam vodeće svjetske oftalmologe, pa znam o čemu pričam) 🙂

hahaha slažem se s bigboffin, ma profesorici Dekaris nije ni do koljena! Njih dvi su u disparatnom odnosu pojmova. (bez uvrede ikome, ali upoznala sam vodeće svjetske oftalmologe, pa znam o čemu pričam) 🙂

Ti si mozda zadivljena tudjim titulama, ali da znas o cemu pricas, morala bi znati jednako ako ne i vise o tome nego spomenuti “vodeci strucnjaci”. PRema tome…

Oprosti, ali ne možeš zaključivati o tome imam li ja pojma ili ne samo tako, jer sam s očima prošla više nego ti (toplo se nadam). Ja sam komentirala kao pacijent koji je bio kod vecine nasih lijecnika, vodecih lijecnika u Njemackoj, Sloveniji, Italiji, Rusiji, SAD-u… Poznam i dr. Bilić i dr. Dekaris, zato smatram da imam pravo komentirati… Pojasnite mi molim Vas, sto ja to po vasem trebam znati vise ili jednako? Ja mogu se objasniti, apsolutno mi nije problem jer NAZALOST sam upoznata.
Lijep pozdrav.

New Report

Close