Ovo su bile reakcije nakon uhićenja Lovrić Merzel

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovo su bile reakcije nakon uhićenja Lovrić Merzel

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne branim lopova i svaka državna marčapija je za osudu. Ali čitajući optužbu za kupnju poslovnog prostora od 1100 kvadratnih metara (plus 900 m2 terena) za 9,8 mil. kn je populistički deplasirano?
Ako je netko nudio slični prostor jeftinije ne znači da je to iste kvalitete, pozicije i da se treba kupiti!? Svi znamo kakva je razlika kada neki dužnosnik kupi Škodu umjesto srednje – kvalitetnog auta. To je pretjerivanje u ulagivanju! Nitko pametan (a naročito sud) ne može osuđivati dužnosnika ako je kupio nešto iznad osrednjosti – pa iako je platio duplo skuplje, a sve je bilo transparentno. Ako je u toj transakciji nešto Marina zamračila onda je za kaznu. Ta zgrada ako se cijena gleda u eurima od 1282 €/m2 nije skupa?

ma “marina” je nevina sigurno.samo je pitanje gdje.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

@Lovro
ne znam jesi li bio u tom autosalonu, to je montažna betonska konstrukcija sa nekoliko boxova za servis auta i jedan dio praktički rohbau gdje su se auti prodavali, bez ikakvog vrijednijeg inventara interijera.Tu je trebalo sigurno (nisam bio tamo poslije, ali sam bio na servisu) uložiti velike novce da se to uredi za jednu medicinsku ustanovu, tako da je ona tvoja računica debelo precjenjena. Vjerujem da se za te novce mogla napraviti potpuno nova, funkcionalna zgrada na gradskom zemljištu a suguran sam da ima u Sisku puno zgrada koje bi zadovoljavale kriterije Hitne pomoći a puuuuno jeftinije. Pa imate samo praznih vojarni za cijelu bolnicu a ne za jednu hitnu!!!!

New Report

Close