Ovo je istina živa, hrana na Plitivcama je UŽAS! Bio nedavno s obitelji i prijateljima, posluga katastrofa, hrana živi užas, bilo me strah djeci dati da jedu. Jeli piletinu i kotlete, a pile iz supermarketa, prerezano na pola i malo stavljeno na oval od kotlovine da se ugrije…PRESTRAŠNO…iznutra ledeno, suho da ne možeš prožvakat, moram još jednom napisat UŽAS
potvrđujem, katastrofa, rade budale od ljudi a od 01.07. cijena ulaznice iznosi vrtoglavih 180,00 kn za odrasle i 80 za djecu do 18 godšto te parking 7 kn sat pa si izračunajte koliko posjet plitvicama košta jednu obitelj…koma[emo_vrtimise]
Obiđite Plitvička jezera, i snimite reportažu o zapuštenim objektima, raskopanom hotelu, devastiranim stazama i sl…..hamburger…?
Pa, to je samo primjer pljačke turista…koji je slučajno zabilježen.
takvi ‘hamburgeri’ su već godinama, i to je jedino pametno što imate tamo za pojesti. sve je zatvoreno, nema ničega osim tog jednog lokala sa smješnom ponudom. u stvari, dva su. 🙂
uopće mi nije jasno zbog čega je hamburger u ponudi?
Kaj su došli kauboji s Winetuom pa su nam ostavili HAMburgere u nasljeđe?
Kako su Plitvice svjetski fenomen, bilo bi pametno to iskoristiti pa turiste upoznati s gastro ponudom iz cijele Hrvatske.
A za to treba i malo uložiti i u osoblje, a ne imati kuhare koji ne znaju kako izgleda Hamburger. Kuhar očito nije iz Amerike i nije radio u MC Donaldu.
a što bi vi? ako mislite da možete bolje, otvorite vi fast food tamo pa nudite svoje hamburgere. da ovo meni donesu, ja bih se digao i otišao. a ova osoba što je to naručila i dobila – nek uživa u hamburgeru kad se ne zna postaviti.