Ovo bi mogla biti uvjerljivo najveća investicija u hrvatskoj povijesti!

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovo bi mogla biti uvjerljivo najveća investicija u hrvatskoj povijesti!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

investicija?

To nije nikakva investicija nego koncesija.

dobit ćemo za autoceste 2,5 milijardi, a upucali smo u njih vjerojatno preko 5 milijardi…super posao naše vlade [emo_palacd]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Točno ti je to sa brojkama.
Problem je u tome koliko bi u tom razdoblju izgubili na autocestama?
Žalosno, ali je tako.
Doći će neki koji će bitno smanjiti teški lopovluk i broj prekomjerno zaposlenih, i eto mu zarade. I još nama za to plate.
Pa si probajmo to malo pogledati iz tog kuta, koliko sa krade.
Mi to sami nismo u stanju.

@abc1
Ti koju pljuju protiv koncesije, vjerojatno su zaposleni u HACu po raznim rodjacko-plemenskim linijama, pa se boje da ne izgube svoje privilegije…

Koja budalaština – kakva investicija ??? nesposobna vlada rasprodaje sve što je ostalo kupujući si vremena do kraja mandata? A što će kad rasprodaju – onda će trebati napraviti nešto za što treba malo više sposobnosti koju ova garnitura dokazano nema !
Dajemo koncesiju na već napravljene ceste – to ne radi nitko u svijetu. Dobit ćemo 3 milijarde eur-a koliko iznosi godišnji deficit a dat ćemo ceste na 50 godina da nas stranci gule !

zašto ne bi naše AC dali u koncesiju našim mirovincima? tako bi one ostale u našim rukama umjesto da nas deru stranci, a država bi to mogla dijelom prebiti s državnim obveznicama koje imaju MF, a za dobar dio još od njih dobiti keš?
zar sve moramo dati u ruke strancima i postati obični kolonijalni radnici u svojoj zemlji?????

To je SDP-ov Novogovor: u manjku pravih investicija, od sad će se i koncesije nazivati “investicijama”. A od sljedeće godine će se podizanje kredita u inozemstvu nazivati “stranim investicijama” i Hrvatska će konačno postati zemlja s najviše stranih investicija u Europi (per capita)

to je NAŠE

Predlažem da se raspiše referendum sa sljedećim pitanjem: ”Jeste li za to da sindikalac Mijat Stanić i uhljebljeni članovi njegovog sindikata iz vlastitih prihoda otplaćuju 30 milijardi kredita HAC-a i ARZ-a? Može i uz reprogram kredita!”

Gamad jedna, gdje su bili ti referendumi kad je Ivo dizao kredite i pljačkao zemlju?!? Onda vam ništa nije smetalo, ali sad bi vi skupljali potpise protiv monetizacije pa nek stoka sitnog zuba otplaćuje vaše kredite. Nisu vam dosta prevelike plaće koje dobivate iz proračuna jer ste u gubicima, sad bi još i zemlju doveli do bankrota zbog vaših autocesta!!!

Staniću, boli me briga tko upravlja autocestama, država ili strani vlasnik, tako dugo dok se vaši krediti ne otplaćuju iz mog džepa!!! Sram vas može biti, uhljebi hdz-ovi!!

New Report

Close