Ovih 5 stvari ne smijete reći na razgovoru za posao

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovih 5 stvari ne smijete reći na razgovoru za posao

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Međimurci nikad ne pitaju kolika je plaća, Zagorci UVIJEK, na prvom mjestu Međimurci nikad ne pitaju za dodatke, Zagorci uvijek…na drugom-trećem mjestu…

@ miami,

samo neznalice , ljenčine i nemoćni Bedaki koji neznaju sami otvoriti tvrtku ili obrt ne pitaju za plaću bez obzira iz kojeg kraja Hrvatske dolaze.

Drago mi je da vi u Međimurju nemate ništa protiv Hrvata i Zagoraca.

.

Pero7, ne znam da li si poslodavac ili nisi, ali jesi u jako velikoj zabludi….

Mentalitet poslovnog zapošljavanja- nije isti u Hrvatskoj.
Shvaćanje zapošljavanja- a naroćito prvog zapošljavanja – je vrlo važno,
i ono je temelj poimanja svrhe rada za poslovca,od strane djelatnika- bez obzira -tko je…je poslodavac i tko je -djelatnik.

Cijeniti rad- znači- raditi za prosječnu plaću , koju poslodavac plaća
za tu stručnu spremu………
Ako ideš na sastanak za posao- pretpostavljaš -kao radnik- koju bi plaću
tebi poslodavac mogao dati! Raspitaš se, jednostavno….posredno….

No- kad dođeš na sastanak poslodavcu , a naročito ako ima više kandidata,
pitanje o plaći- a još nisi ni mrdnuo prstom- i još nisi ni pokazao
da li uopće vrijediš—-je u najmanju ruku- bezobrazno!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

miami TI SI KOMPLETNI I DOSLOVNI H O H Š T A P L E R, ali baš u pravom smislu te riječi…
“Cijeniti rad- znači- raditi za prosječnu plaću , koju poslodavac plaća
za tu stručnu spremu………” – ne znam što je ovo trebalo značiti, što je to po tebi “prosječna plaća”????? 2800kn ili misliš na prosječnu plaću u Hrvatskoj=5,556.00kn??? to dvoje je astronomska razlika!!!!
Da se razumijemo =5,556.00kn je neto plaća!!!! Prosjek Hrvatske bruto plaće iznosi =8,005.00kn!!!!!!!

Dakle, prvo “ispeci, pa reci” prije nego počneš tipkat gluposti!!!

Druga tvoja rečenica:
“Ako ideš na sastanak za posao- pretpostavljaš -kao radnik- koju bi plaću
tebi poslodavac mogao dati! Raspitaš se, jednostavno….posredno….”

Raspitaš se??? Gdje?? U državnom inspektoratu?? U trgovačkom sudu?? Kod bivših radnika??? Pa neće ti u Hrvatskoj poslodavac sam priznat da je p.izdek i da ti neće isplatit plaću ili da će ti je dat na kapaljku…
Ova rečenica bi imala smisla kada bi ovo bila Njemačka, Švedska, Danska itd… tamo se zaista ne pita za plaću jer je pod normalno da ćeš je i dobiti…ajd pokušaj ne pitati za plaću npr. u RENATO P.P. tvrtci, mislim da ćeš kakati špekulice dok dočekaš prvu plaću!

Treća rečenica tvoja:
“No- kad dođeš na sastanak poslodavcu , a naročito ako ima više kandidata,
pitanje o plaći- a još nisi ni mrdnuo prstom- i još nisi ni pokazao
da li uopće vrijediš—-je u najmanju ruku- bezobrazno!”

BEZOBRAZNO JE NE ISPLATITI PLAĆU ILI DATI TAKAV MINIMALAC KOJI TE ODRŽAVA NA ŽIVOTU TEK TOLIKO DA NE K.REPAŠ!

New Report

Close