Otvorena sva birališta, izbori se provode bez problema

Naslovnica Forum Komentari članaka Otvorena sva birališta, izbori se provode bez problema

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zoki ubacio listić i pravac Pariz sa državnim avionom uživati na teret proračuna u “mimohodu”, kao da on i Vesna Pusić nešto znače u svijetu i kao da nemaju drugog posla osim takvih izleta

samo me interesira koliko ili cime je novo postenje zaduzlo vecernji, da u zadnjih 10 dana je najveci navijac lignje.

ZORAN MILANOVIĆ, trenutno je ŠTIT br.1. protiv lopovluka HDZ-a.

Duboko se uzdam u njega, da barem ovu godinu provede reforme, i
sve što je zacrtano, jer DOBRO RADE !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ako je on stit br. 1. mjenjaj ga podhitno. Tip sa svojom retorikom i shizofrenom demagogijom moze samo doprinjeti gubitku jos nekoliko postotaka i ovako demolirane ljevice.
Gustam gledat ove tolerantne ljevicare kako su pobjedili i kad su izgubili na celu s ovim tolerantim premijerom:
Milanović: Ovo je bila sektaška kampanja. Ovo je kampanja koju je vodio apartčik jedne stranke, ako je to volja naroda, okej, ja s time nemam problema, mi smo jedina brana od povratka kriminalne zadruge na vlast rekao je Milanović. Imas ti itekako problema s time kume i vrlo brzo ces i ti kao i YUsipovic 19.2. zvati Ivana Sincica da sprijeci delozaciju. Dobio si sinoc jos jedan napadaj shizofrenije. I ti i drugarica Besna.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

None of the above

Na stranu odaziv birača, ali čak cca. 60.000 nevaljanih (prekriženih) glasačkih listića govori ne samo nešto o političkoj nezrelosti dijela biračkog tijela nego i o krupnom defektu tehnike izbora: na našim glasačkim listićima nedoaje opcija “None of the above” iliti u prijevodu “Za niti jednog od navedenih kandidata”.

Da je ova opcija postojala došlo bi do izražaja još ponešto. Inače kada prihodi od turizma (6,77 mlrd eura) sustižu robni izvoz (7,66 mlrd) i kada Branko Grčić (točno!) upozorava “Zaboravite tvornice!” ova opcija bi bila jedini pravi glas za oba kandidata.

New Report

Close