kako je tupavo govoriti o trgovačkim centrima kao rješenju za nezaposlenost.
jedini pravi smisao trgovačkih centara je da oni svojom prodajom zaposle proizvodne tvrtke.
no bandić i sdp su dosljedno i temeljito uništili svu proizvodnju u zagrebu.
A jeste me zaje… Jučer je bila vijest da je otvorena prometnica, a danas ujutro me gužva uvjerila da nije baš sve gotovo i da je iz Gorice radila samo jedna traka pa sam pola sata zakasnio na posao.
Žalosno što smo se radi toga pretvorili u potrošačko, a ne proizvodni društvo. Ustvari stalno govorimo da smo sirotinja, kad ono svi centri puni, a pogotovo kafići u njima. Ljudi su zamijenili odlazak u prirodu sa odlaskom u šoping. Umjesto da ih smanjimao na najmanju moguću mjeru, mi ih samo gomilamo i hvalimo se kako se zaposlilo x radnika. Zato prije svega treba donijeti neki zakon koji će spriječiti daljnju izgradnju te pošasti. No opet kada nam počnu naplaćuvat šetnju kroz prirodu, pitam se da li je to sve nekako povezano. Još malo pa ćemo stvoriti zone u kojima će zrak biti skuplji i jeftiniji. Samo ne znam što mi čekamo. Stvarno smo čudan narod.
zaposleno 250 ljudi ?????
249 ih je vjerojatno prebaceno iz istih firmi samo na drugoj lokaciji ! a centar gradova se pustosi i u sljedecih 3 mjeseca ce bez posla ostati 500 ljudi jer ce se kupci prebaciti u trgo centar. samo je razlika oce li koji domaci poduzetnik uspiti preko nekog politicara eventualno dobiti trecu klasu prostora za astronomsku cijenu.
ali kad to ne kuze nasi politicari, ipak bi mozda novinar ako nije placen trebao malo studioznije napisat.
kako je tupavo govoriti o trgovačkim centrima kao rješenju za nezaposlenost.
jedini pravi smisao trgovačkih centara je da oni svojom prodajom zaposle proizvodne tvrtke.
no bandić i sdp su dosljedno i temeljito uništili svu proizvodnju u zagrebu.
to ti je zato, jer gdje god se otvori novi konzum, raste kvaliteta života, tako da industrija nije potreban. To je ustvrdio visoki gradski predstavnik još tamo prije cca 7 godina.