Otvoren 21. McDonald’s

Naslovnica Forum Komentari članaka Otvoren 21. McDonald’s

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A svi dobavljači iz Austrije…čak ni krumpir nije iz Hrvatske!

ms4, kakav ti je to komentar? Ako se dobro sjećam Klara je proizvodila peciva za McD…kako je završila..PIK Vrbovec je pokušao proizvoditi meso..kako je to završilo.Za sustav kakav je McD, dobavljaći moraju biti pouzdani u svemu.McDonald’s mijenja vlade a da nebi dobavljaće.

Bila jučer. Meni je to najbolji dizajn interijera koji sam vidjela u RH i
vani…….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Jelfa, ne znam šta znači kako su “završili”. I Klara i PiK normalno posluju. Nevjerojatno je da jedino list salate dobavljaju iz RH. Kakve onda koristi ima RH od te korporacije osim potplacenih radnika.

njima se ne isplati prodavati krompir jer su im uvjeti nemogući. bolje je po parkiralištima vikati kroooompira nego s njima poslovati.

who dares, wins

I ta lokacija na kojoj su otvorili čisti je promašaj…to je industrijska zona,u blizini nema kuća ni zgrada osim city centra. To otvaraju domaći fransizeri a ne McD a to su oni koji su se ‘proslavili’ i odveli Pazinski Puris u stečaj.

Nemojte me krivo shvatiti,nemam namjeru vrijeđati,ali ponavljam..da bi se komentiralo treba ponešto i znati o temi.”Klara” nije mogla ispoštovati kvalitetu peciva koju je tražio Mcdonald’s (tema je detaljno bila obrađena na mreži),PIK nije mogao isporućivati kolićinu koju je zahtijevao McDonald’s,dajte ljudi..ruku na srce..zar si takva multinacionalka smije dopustiti nesigurne dobavljaće?? Plaće radnicima su male!! ..kraj tolike nezaposlenosti mi pričamo o malim plačama..3900,00 plaća početnika!?..mnogi bi dali ruku za tu plaću,na oglas za primanje radnika za Mcd Žitnjak se javilo 800 ljudi?? Nikad nisam ćuo da Mcd u Hrvatskoj nije isplatio plaće na vrijema a kamoli da ih nije uopće isplatio!? za razliku od nekuh domaćih tvrtki..pametnome dosta, ta živimo u svijetu kapitala.Oni koji vode McDonald’s živjeli bi odlićno i u prvobitnim plemenskim zajednicama,a živjeti će odlično i u budućnosti.U ljudskoj naravi je biti zavidan ali ne pokušati uspijeti a pljuvati po uspješnima je čista zloba, što je također urođeno samo ljudima.Biti ljudski parazit je dno dna ljudske civilizacije.

ms4..znaš li što znaći biti “franšizer” McD-a..ja ću ti reći..NE ZNAŠ!
Imate svi priliku čitati franšiznu politiku Mcd-a,Gavrilović već neko vrijeme pokušava prodati franšizu McD-a na tržištu ali ne može dobiti koliko je dao.Gavrilović je u velikim problemima s Dionom (s Purisom je završena prića),treba mu brzi kapital a toga s McD-om nema.McDonald’s ima svoju politiku i svaki franšizer se toga mora držati,neki Njemački franšizeri imaju po 60 restorana?? Zašto nema dionica Mcd-a u opticaju ili ako se pojave onda su nemoguće skupe ,meni je ta informacija sasvim dovoljna.
Lokacija Žitnjaka je pun pogodak,jesi li sjedio u njemu i brojao goste.Čista metematika..prosjećno 80 gostiju na sat x prosjećno 40 kn= 3200,00 na sat.. (radno vrijeme im je od 7 do 01..18 sati)3200,00 X 18 = 57600,00…!!
Trebam li još što nadodati…u 2012-oj je Mcd Hrvatska obrnuo preko 200 miliona kuna…Mcd je imao 2.5% dobitka kada je cijela Hrvatska bila 12% u minusu…joj s kom ja prićam.Laku noć!

Jelfa, počeli smo s dobavljačima. Slični lanac KFC ima hrvatskog dobavljača Koka-Vindija. Ne vjerujem da PiK ne može osigurati dovoljne količine mesa,radi se o.najvećoj mesnoj industriji u regiji i.jednoj od najvećih u istočnoj europi. Po podatcima od prosle godine McD je imao 255ml kn prihoda i 8ml kn dobiti a Gavrilović grupa 55ml kuna minusa! Većina dobiti sigurno ide u McD a gdje su još ulaganja… Jucerasnji Jutarnji piše i da su prodali sve Dione na Rabu Todoriću,znači rasprodaju sve. Ukinuli su i segment svježeg mesa u vlastitoj firmi. Ja nisam bio u tom McD ali sam vidio gdje je…usred ničega! a da stvar bude gora unutar City Centra je i KFC! Ja čitam podatke iz Fininog izvješća 1000 najvećih a ti izbacujes napamet pa zbrajas neke besmislice o posjetu po satu 8 X xy ….a radi tek par dana….

Zašto nema dionica Mcd-a u opticaju ili ako se pojave onda su nemoguće skupe ,meni je ta informacija sasvim dovoljna.
MCDONALDS CORP COM
Orders Accepted 105,946
Total Volume 269,686
čuj ne ma dionica [emo_smijeh] a juče prodano za cca 26M$ zadnja cijena 95.44$
kolega držite se vi tamo tog roštilja, pljeskavica i nadobudnog PR umjesto da se tu blamirate.

who dares, wins

McD ne može propast ali za njih je propast ako im dobit bude ispod 5 mil kn jer dio ide njima a dio fransizeru. A Gavrilović grupa bogme nije sigurna jer najavljena su velika otpuštanja i prodano je već više od 50 Diona a to im je bio i kanal prodaje…

New Report

Close