Ostojić: Prisiljen sam HDZ-ovcima davati dobre plaće, ne očekujem da nešto stvarno rade

Naslovnica Forum Komentari članaka Ostojić: Prisiljen sam HDZ-ovcima davati dobre plaće, ne očekujem da nešto stvarno rade

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ova vlast stvarno vrijeđa svake ostatke zdravog razuma u ovoj zemlji.. Da je ovo izjavio ministar neke druge vlade digla bi se graja kako se radi o čistkama, političkim obračunima itd.. kad oni to rade onda je to “detuđmanizacija” isl. a kad nekoga ne mogu otpustiti onda se ovako nisko obračunavaju u novinama. o čitavoj ergeli SDP-ovih “nevladinih” kadrova nikad nigdje bilo riječi.. a sad je izgleda taktika da će i za loš (relativno govoreći) rad ove vlade kriv biti- HDZ..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Očigledno ne valja zakon o radu. Ako je ministar loše kadrove prisiljen postaviti za “savjetnike” samo zato jer ih ne može otpustiti ili degradirati na lošiju plaću, onda jao takvoj državnoj upravi. Zaštićeni su kao lički medvjedi,za razliku od ostalih smrtnika. Treba policiju i vojsku depolitizirati,a tko želi raditi u korist neke stranke kao neki koji su sada “savjetnici” -zahvaliti im se na dosadašnjem radu i poslati na burzu rada.

New Report

Close