133 962 kom po 265 kn je kupio stric Hanza na IPO,s time da je dokupljivo kasnije jos na tim razinama
Njuškam malo ovu dionicu, vidim da ste se dosta svi raspisali zadnjih tjedana. Može netko od vas koji malo duže pratite reći od kud pokojni stric Hanzi u cijeloj ovoj priči? Imam dobra iskustva s njime, naime stric Hanzi nikad pare nije gubio…
Nije izgubio ali je pokrao kao npr nas na sldm.
Njuškam malo ovu dionicu, vidim da ste se dosta svi raspisali zadnjih tjedana. Može netko od vas koji malo duže pratite reći od kud pokojni stric Hanzi u cijeloj ovoj priči? Imam dobra iskustva s njime, naime stric Hanzi nikad pare nije gubio…
ako me dobro pamćenje služi mislim da je i on tu preko psn uletio. valjda su mu bili dužni za neke pravne usluge pa se to pretvorilo u dionice. daleko od toga da bi se okladio u ispravnost moje tvrdnje.
A koji su to veliki?
Prodaja ide sa skrbničkih računa, a ne sa osnovnih računa i to traje već godinama. I u 5 godina nije prodano više od 5% firme.
Al hvala ti na brizi i što si šutio skoro tri godine da bi konačno progovorio i upozorio nas. Puno i nesebično hvala.
Koliko vidim…Zaba skrbnički koji je nestao sa 10. mjesta sa 720.000 komada nije prodavao nego su podijeljene dionice na 2 računa. Eto!
Danas njegova kćerka "prijestolonasljednica" sjedi u NO Optime i pretpostavljam zajedno sa dioničarima čeka konačan rasplet ove priče.
[/quote]
Brišu mi se postovi, valjda ovaj neće. Nemalo važna činjenica je da mu je HT klijent ( http://legalis.hr/topic/40665-ovr%C5%A1ni-postupak-ht-hanzekovic-i-partneri/), a ni ZABA mu nije mrska (http://legalis.hr/topic/53011-ovrha-zaba-e-odvjetni%C4%8Dko-dru%C5%A1tvo-han%C5%BEekovi%C4%87-dug/; https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/franjo-lukovic-postao-hanzekovicev-savjetnik-20150422)
Brišu mi se postovi, valjda ovaj neće. Nemalo važna činjenica je da mu je HT klijent…
Koliko ja znam, Hanžeković je preminuo….
Koliko ja znam, Hanžeković je preminuo….
[/quote]
Je, zato više ne sjedi on u NO, nego njegova kćer Ana.
Naravno da su Hanziji slizani i sa HT i sa Zaba. Toiko slizani da ih se može smatrati “neodovojivim” dijelom dream-team ekipe.
Stara žvaka.
Mirela Šešerko, Uprava Optima telekoma za tehniku ——————
————Optima je jedna od nekolicine tvrtki u Hrvatskoj koja je, nakon predstečajne nagodbe, ne samo opstala na tržištu, već je, uz redovno izvršavanje svih svojih obveza i bitno ojačala poziciju na tržištu. Upravljanje od HT-a omogućilo nam je stabilizaciju poslovanja, a preuzimanjem H1 Telekoma vidimo prostor za dodatno dugoročno povećanje vrijednosti kompanije. Optima i H1 su vrlo slične kompanije koje nude slične usluge. Upravo je zbog toga uočen značajan sinergijski potencijal koji će nam osigurati smanjenje troškova i povećanje poslovne efikasnosti. Kroz ovo pripajanje vidimo prostor za stvaranje jedne stabilne i snažne, tržišno relevantne tvrtke, koja će predstavljati kvalitetnu opciju za korisnike telekomunikacijskih usluga.
Samo pripajanje važno je i iz pozicije korisnika H1 usluga, koji će nastaviti neometano koristiti svoje usluge, a što bi bilo upitno da do akvizicije nije došlo. Nadalje, Optima će kroz razmjenu najboljih praksi i znanja s kolegama iz H1 nastaviti ulaganja kako bismo korisnicima omogućili najbolja rješenja i usluge, bez povećanja cijena. Nakon što se pripajanje provede i počnu koristiti svi sinergijski potencijali, vidimo stabilnu i jaku Optimu, što predstavlja dodatnu garanciju ispunjenja obveza iz predstečajne nagodbe obiju kompanija, ali i kao dobru priliku za povrat povjerenja investitora.——————–
Ovdje je bilo najavljeno stabilno rastuće dobro poslovanje, u skladu sa najboljom praksom.
Sada čekamo izvješće.
O povjerenju investitora dalo bi se razgovarati.
Mirela nije stara zvaka nego jedna zgodna žena.
bez suviše patektike tipa o mrtvima sve najbolje bio je vrhunski pravnik. 4 puta sam se tužio sa njegovom kancelarijom u svezi htv pretplate. rezultat 2:2 dok nisam zapečatio prastari tv i skinuo to s dnevnog reda.
Gle, problem je ovdje očit, interes postoji, ali to je uglavnom hrpa malih, nemamo nekog Bilbiju ili Bakića da "muški" povuče prema gore. Isto tako imamo par velikih sa par milijuna komada koji očito imaju zadatak da guraju cijenu prema dolje, a burekdžije isto ne pomažu previše tako da je rezultat mrcvarenje s povremenim skokom gore. Netko jači bi ovo napucao preko 2.00 u pola dana, ali o tome trenutno možemo samo sanjati…
Mozda sam lud, nemam knjigu dionicara, ali imam osjecaj da je dosla ozbiljnija, pametna i strpljiva kupnja.
Kao da netko skuplja…