OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko se ne gura na bidu pitanje je hoce li uloviti kakvu kolicinu

i tako već 2 mjeseca, stvarno je teško kupiti 50-100k, ima ih kao pljeve poslije kiše

Tako je već godinama, a ne dva mjeseca. Al zanimljivo je da su rijetki koji su zaista kupili 100 tisuća komada. Ljudi se boje.

Al kad RBA završi svoju misiju, ne znam tko će onda prodavati. A ni sitnozubi špekulanti vise neće imati prilike vrtiti se u 10 lipa i arbitrirati izmedju bida i Aska.Jedino ako osnovni računi Zabe i HT-a nastave s akcijom.

Sve će to doći na svoje. Treba biti strpljiv.

Pardon, nisam napisao odmah, ali moj komentar se odnosi na trgovanje od zadnjih par dana, ne 2 mj. ili 5 godina

U zadnjih tjedan dana protrgovano je 467.581 komada dionica.
Prosjecna vrijednost trgovanja je porasla s 1,61 na 1,76 kn
ili 9,32%

Tko se ne gura na bidu pitanje je hoce li uloviti kakvu kolicinu

i tako već 2 mjeseca, stvarno je teško kupiti 50-100k, ima ih kao pljeve poslije kiše
[/quote]
pljeve ili gljiva? razlika je u nijansama, a mi živimo od nijansi.
[/quote]
to vam je u ovoj žabo.ebini skoro pa isto, stvarno su samo nijanse u odgovoru

Kupnja na 1,76 kn, a prodaja na 1,77 kn. Jedna lipa razlike, to valjda ima samo na ovoj dionici 😁

Ignore: KressoM, delux

Eto vidiš avax kako prodavač nije htio prodati po 1,76 pa je radije prosuo po 1,75…Inače mislim da se uopće ne treba gurati na kupnji, do procjene su još 2 izvješća koja gotovo sigurno neće biti pozitivna, pa bi moglo zaroniti i do 1,6, uglavnom ja čekam niže. moram još malo spustiti prosjek, zeznule su me one kupnje oko 2 kune.

Mi smo blizu idućoj liniji otpora, 1,80
Potom 1,89
Graf, grah…kako god.
Kažu da su suporti i otpori naše kolektivno pamćenje u stvari, iznosi kada nam se nešto činilo povoljno kupiti ili pametno unovčiti.

Koje su ovo igre na ovoj dionici, majko moja…

100.000 dionica kupljeno/prodano…..
Svakim danom se pojacava kupnja ili ti zelja imat iovu dionicu.
Ima se interes….ali je jako kontrolirna cijena

Pitanje za one koji znaju: ovo sa 1 dionicom na asku je ocito neki insajderski znak, najvjerojatnije fond. Vidim isto i na Petrokemiji. Zna li tko sta im to znaci? Moze i na pvt.

Tako je na pola dionica. Masoni.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close