Jasno je da preoces prodaje Optime krece uskoro i da ce to sigurno povisiti cijenu na burzi. No, veliki plus i sigurno brze podizanje cijene, bi bio i prelazak u pozitivno poslovanje.
Iz zadnjeg FI:
“U trećem kvartalu 2018. realiziran je veliki ugovor u segmentu ključnih poslovnih korisnika,
te su pokrenute aktivnosti aktivacije ugovorenih usluga. Prvi prihodovni efekti bit će vidljivi
u četvrtom kvartalu 2018. godine.“
..moglo bi to biti vec sa slijedecim izvjestajem. 🙂
Skinuto je par tisuća s prodaje. Sad čekamo specijalca da "ošine" s 10-ak komada po kupnji 😂
Več 2 puta po 2 komada.
Mislim da se radi o RBA na 5. mjestu iz TOP10.
Sigurno ( jadan ) želi napisati 2.000.000 Kom, ali mu se pokvarila nula na tipkovnici.
Čuvajte se !!!!!!!
Ovaj će duuuuuuuugo izlaziti. 🙂
Ja baš mislim da igraju uglavnom spekulanti za par lipa.
RBA neće izaći.
@ DonJuan
Bio bi “bolestan” potez da stvarno izađu.
Ipak, u zadnjem rastu doživjeli su nekakvu traumu čim im je vrijednost uloga počela rasti i “ubili” su oporavak u samom startu.
Možda im je netko krivo objasnio ciljeve trgovine dionicama.
Skinuto je par tisuća s prodaje. Sad čekamo specijalca da "ošine" s 10-ak komada po kupnji 😂
Več 2 puta po 2 komada.
Mislim da se radi o RBA na 5. mjestu iz TOP10.
[/quote]
Ne prodaju oni ovih par komada po bidu, njihovi su vjerojatno ovi nalozi od 10.000-15.000 komada. Napisao sam gore tko s ovih par komada po bidu vjerojatno rješava svoje frustracije na ZSE 😜
“Jake snage SUP-a” kontrolišu situaciju na 1.7X i nema da mrdne dok na vrbi ne zasvrbi.
Složio bih se s DonJuan-om da vjerovatno mali iskipavaju po bidu po metodi “bolje burek sad nego pečenka sutra jer sutra možda nikad ne dođe”, upravo frustrirani situacijom u kojoj vjerovatno predstoje dugi mjeseci čekanja. Istinabog, nije niti da se nekih drugih vlakića pojavilo tako da čekao ovdje, u cash-u ili nečem trećem na isto ti dođe. Zzzzzz…
Sve skupa je to nebitno, potrošit će se špekulanti.
Treba biti strpljiv.
Uskoro ce i 4 q i godisnje 2018 izvjesce….uz to morat ce izaci i neka procjena i prije nego HT to obznani….
Sad koliko ce biti izv za 2018?
Kolika bi mogla biti ebita?
Puno pitanja ali po trgovanju se vidi da ima kupaca jer svi znaju da ovo vrijedi puno više.
Jedino mi nisu jasni ovi koji prodaju na sitno….
Koliko po Vama bi mogla biti vrijednost Optime pri preuzimanju?
Ja pak mislim da mali ne prodaju, kako nisu ni do sada, osim iznimke.
Tako je pisalo u knjizi dioničara. Veliki se igraju skrivača, lovice, monopolija.
Da, igraju se fond managercici s nasim novcima.
Dabogda im placa ovisila o prinosima njihovih fondova.
@ notion
Plaća im ovisi o rezultatima.
Kada njihov fond raste dobiju bonus.
Kada za nekoga odrade i spale tuđu lovu dobiju BONUS.
Ovo je vjerojatno jedna od rijetkih dionica gdje mali ne kupuju radi bureka, štoviše na prste ruke možete izbrojati ljude koji su prodali u zadnjih nekoliko mjeseci. I ti koji su prodali vjerojatno su prodali s minusom. S druge strane ogromna količina malih je povećala broj dionica, mnogi novi su ušli u dionicu i tek nedavno se jedan veliki skupljač pridružio pod interkapital skrbnickim. Tako da su mali ovdje zapravo preko 90% kupovine zadnjih mjeseci odradili.