E sada sam ja jedina neupućuna , kako i jesam.
Da li igdje piše da je to ” vezan deal”
Kakve veze imaju opte i evotv ?
Po meni nikakve !!!!!
Pa nije vezan, al sve ima veze.
Ne znam sto tu tebi nije jasno.
Imaš sva rješenja na webu, molim te da se uputiš kao i svi ostali.
https://www.aztn.hr/ea/wp-content/uploads/2017/08/UP-I-034-032017-02006.pdf
Stara žvaka, to rješenje aztn.
Kakve to veze ima sa optimom, ta petljancija sa evo tv ?
Evo tv je jedno, optima je drugo.
Ili mislite da je to primjer da će agencija biti dosljedna i u slučaju provedbe vlastitog rješenja o optimi . Jer mi to jedino i tražimo.Ništa više. Ni manje 🙂
A Zabi bi trebala biti u interesu sto veca cijena, a ne sto manja.
I zasto bi Zaba bila u kombi s HT-om da cijena bude sto manja?
Taj dio mi je promakao.
Iako se i dalje bojim muteza. Te mi je stoga obnovljena pozicija jos uvijek mala.
promakli dio ti je:”..Ukoliko se unatoč svemu navedenome dionice Optime ne uspiju prodati najkasnije do 10. srpnja 2021., odnosno s istekom sedmogodišnjeg razdoblja upravljanja Optimom, kontrola HT nad Optimom automatski prestaje te HT sva upravljačka prava nad Optimom mora prenijeti na Zagrebačku banku ili treću osobu koja nije povezana s HT-om.[/u]”
Heh, evo im ga na…
https://vijesti.hrt.hr/482411/hakom-zabrano-ht-u-preuzimanje-evo-tv-a
Ovo je u svakom slučaju izuzetno dobra vijest, dokaz da netko ipak prati zbivanja i poteze HT-a i regulatornih tijela!
Ako bi naši i poželjeli muljati, očigledno ih u ovom slučaju promatra više očiju, i to izvana, a ne iznutra, što je dobro.
Po meni se svi skupa previše uzbuđujete oko ničeg, analizirate trgovinu kao da se radi o milijunskim prometima i fluktuacijama cijene od 10% na dan, secirate žabu.
Samo strpljivo, pa nije 1. srpanj baš tako daleko. Kad se približi, biti će stvari jasnije.
Tko misli da će se pokrenuti postupak prodaje i da vrijedi više od 1,60-1,70 kn/dionica neka kupuje (ja sam u toj skupini), a tko misli da ne vrijedi 1,60 kn i da neće biti prodana neka traži bolje prilike.
Vrlo jednostavno. Sve drugo je palamuđenje.
Ovo je u svakom slučaju izuzetno dobra vijest, dokaz da netko ipak prati zbivanja i poteze HT-a i regulatornih tijela!
Ako bi naši i poželjeli muljati, očigledno ih u ovom slučaju promatra više očiju, i to izvana, a ne iznutra, što je dobro.
Po meni se svi skupa previše uzbuđujete oko ničeg, analizirate trgovinu kao da se radi o milijunskim prometima i fluktuacijama cijene od 10% na dan, secirate žabu.
Samo strpljivo, pa nije 1. srpanj baš tako daleko. Kad se približi, biti će stvari jasnije.
Tko misli da će se pokrenuti postupak prodaje i da vrijedi više od 1,60-1,70 kn/dionica neka kupuje (ja sam u toj skupini), a tko misli da ne vrijedi 1,60 kn i da neće biti prodana neka traži bolje prilike.
Vrlo jednostavno. Sve drugo je palamuđenje.
[/quote]
Tako je.:-)
Do sad sam sumnja da bi se moglo desit produljenje upravljana HT nad OPTIMA…..al poslije ove vijesti EVOTV sam siguran da neće doć do produljenja….to mi je bilo jediono upitno kod Optima….sad samo čekat procjenu OPTIME ….
Mora bit dobro jer sa cijelim ulogom sam u Opte! Znam da cete rec da se tako ne ulaze. Ali ko laik ovako:
Dobitak moze biti visestruk dok rizik gubitka uloga je od 20 do 40 odsto pa da vidimo
Mora bit dobro jer sa cijelim ulogom sam u Opte! Znam da cete rec da se tako ne ulaze. Ali ko laik ovako:
Dobitak moze biti visestruk dok rizik gubitka uloga je od 20 do 40 odsto pa da vidimo
Nema nista lose s tom tehnikom ulaganja.
Pod uvjetom da ste spremni na to.
Stvarno su je umrtvili skroz sa svojim štopanjem….stvarno izgleda da se prodaje samo kad treba da ne bi cijena otišla gore jer još nije vrijeme.
I kad kažu “sad može cijena gore” onda će ići….a dotad strpljenje i pamet u glavu.
Vrijeme će sve pokazati.
Upravo tako, ovi reagiraju kad cijena ode prebrzo, previsoko, zatuku je sa 40-50.000 komada i onda tržište mora apsorbirati bar 50% te količine još jednom zbog bureka da bi se vratilo na razine od prije prosipanja. A s druge strane nema nekog velikog igrača koji bi konzistentno gurao prema gore, kao što ovi guraju prema dolje pa je sve na malima – a mali nemaju kapitala ni hrabrosti da ovo “muški” poguraju protiv struje. Zato će se cijena bez problema održavati na ovim razinama sve dok se ne odluči drukčije…