OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nek se stopa cijena jos malo tu dok mi se kreda ne odobri😂😂😂

Preko 200.000 dionica je na kupnji od 1,6 kn prema gore! Očito je rasprodaja završila, a smjer je sada dobro poznat 👍

Ignore: KressoM, delux

Preko 200.000 dionica je na kupnji od 1,6 kn prema gore! Očito je rasprodaja završila, a smjer je sada dobro poznat 👍

Srednjeročno vjerovatno na 3 kn i više.
Ali kratkoročno sasvim moguće natrag na 1.60 kn dok se ne reiskrca polovica malih onoj drugoj polovici malih kojima burek nije dostatan.
Da se razumijemo, 1.6X kn je super cijena. I ja sam malo utrpao.:-)

Najbolji FI je onaj u kojem je skrivena dobit. Npr. Pevec za 2016.

@kukuriku
a tko će ti sad prodati na 1,6 kn? Veliki prodavač je očito danas završio, a mali nisu blesavi prodati s minusom nešto što ima ovakav potencijal rasta i ovakvu priču pred sobom (počinje privatizacija).
Kokice u ruke i pratiti ekran 🙂

Kupcu Optime ću jedino prodati, neću sigurno na smiješnim razinama od 2-3-4 kn pa da me muči ogroman oportunitetni gubitak cijeli život.. .radije ću izgubiti sve nego da me to proganja.

meni ovo izgleda kao da je neki jači kupac ušao u igru … jer lupa po prodaji stalno i ne pita

Polako se stvara nova razina potpore na 1,7 kn. Samo strpljivo

OPTE je danas bila druga dionica po prometu na ZSE s 443.467,83 prometa uz rast od 9,32%

Prodali su oni svoje. To se jučer lijepo moglo vidjeti… još kad to shvate oni koji misle prodati na 1.80 pa ulijetati na 1.70 i ne uspije im jer nemaju od koga…

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Al to vrijedi 7-8 kuna.

Nekome 7-8 kn
Meni vise
Ja mogu cekati

formiranje potpore na 1,70 kn
nema to natrag!

New Report

Close