haha čini se da je pola foruma kupilo optimu danas, evo vidim čak i rambo koji je nekidan prodavao po 1,6 da bi kupio “jeftini” rivp opet se “vraća majci u bosnu”
fantastična trgovina danas, prodavač kao da želi svima dati do znanja da preko 1,6 neće ići bez krvi
haha čini se da je pola foruma kupilo optimu danas, evo vidim čak i rambo koji je nekidan prodavao po 1,6 da bi kupio "jeftini" rivp opet se "vraća majci u bosnu"
fantastična trgovina danas, prodavač kao da želi svima dati do znanja da preko 1,6 neće ići bez krvi
Pa eto, da se pridružim općem veselju, i ja sam danas kupio 10000 komada po 1,61.
Bilo je toga i ranije.
17.08.2016 protrgovano je 680 tisuća komada, prosječna cijena 1,71 kn
Merkur je izlazio sa valjda dva milijuna komada.
30.08. 460 tisuća, prosječna cijena 2,02
16.09. prosječna cijena 2,71 kn
Mene današnje trgovanje podsjeća na te dane u kolovozu 2016.
Fićo pa pročitaj zadnjih 30-50 stranica na forumu i sve informacije i linkove sa AZTN-a vezano za prodaju ćeš naći…pa proučavaj da možeš ujutro kupiti😂😂…kad sve proučiš onda postavi neko pitanje.
Zločesta…drago mi je da ste Vi okrenuli na “pozitivu”…biti će tu više ciklusa rasta( ja očekujem 4) ali treba strpljenja da vrijeme tj. da približavanje datuma prodaje odradi svoje.
Stvarno je smiješno da mi pojedinci ovdje savjetuju da čitam 70 stranica ovog foruma a ne žele odgovorit na normalno i izravno pitanje, koje je bilo: do kad se mora prodati OPTE i gdje to piše?
Mada sam napisao da uopce nisam upoznat sa situacijom na ovoj dionici i da me za sada samo zanima kad je rok prodaje jer su se mnogi raspisali da će ici u prodaju za par mjeseci.
Forum i služi da jedan drugom olakšamo u ovakvim situacijama a ne da se pravimo pametni i liječimo frustracije.
Pa evo pročitao sam zadnjih 100 strana i izgubio nepotrebno vrijeme zbog koje kakvih pametnjakovića koji se prave pametni a ne žele dati kratak i jasan odgovor.
Pa evo kada će prodaja: HT mora 2020. početi prodaju Optima Telekoma koja će biti završena 2021. godine. I tako mora ispuniti uvjete koje pred njega stavio AZTN. Sve je to posve jasno i nedvosmisleno navedeno u rješenju AZTN-a.
Znači prodaja počinje 2020. godina a mora biti prodana u 2021. godini.
Lp
Filipe do 6 mjeseca ove godine mora se objaviti procjena vrijednosti optime, a prodaja će nakon toga biti izvršena za točno godinu dana od dans, nakon medjenarodnog natječaja, iznimno ako se nitko ne javi na natječaj ht će do 2021 upravljati optimom.
Dakle nitko ti ovjde nije napisao pogrešno, za 6 mjeseci kreće prodaja a kad se bude znala Cijena i ako sve bude u redu sa procesom, bit će kasno za kupovinu po 1.6 kn…