Ovo je izgleda dionica velikog cudjenja, meni bi najmanje cudno bilo da su institucionalni prodavac i privatni kupac u nekakvom srodstvu, mala je ovo zemlja.
Lijepo trgovanje…hmmm da li je to upravo prošlo zadnjih 50.000 od HPB.
Bumo vidli…ali da je prilika koja se pruža…po meni je.
Vidim da dosta vas navodi da će prodaja OPTE opet za par mjeseci, nisam baš upoznat sa situacijom u ovoj dionici, da li netko može poslati gdje to piše, da ne tražim bezveze…
Lp
dan velikog čuđenja.. istina je dosta veliki promet za ovu dionicu, i prodaja je odlučila polupati sve iznad 1,6.. dali je bilo za rođake i prijatelje vidjeti ćemo uskoro.. sve u svemu dosta je dionica bilo za kupiti po atraktivnoj cijeni (moje mišljenje)..
Nije to dan…. tako je to već mjesecima. Samo je danas malo veća likvidnost. Ja bih se na mjestu regulatora zaista pozabavio ovom pričom jer vjerujem da bi pojedinci iz spomenute institucije mogli javno profitirati na ovakvom slučaju…. ipak je društvo u kotaciji u kojoj postoje brojne obveze prema investicijskoj javnosti i dioničarima.
Respektabilna količina, za sad preko 320.000 dionica.
Da, za ovu dionicu vrlo veliki volumen trgovanja.
Osobno sam mislio da će je pomalo dizati i rasprodavat, ali vidim da je nekome u interesu da se ne diže, s razlogom!!??
Ovo je izgleda dionica velikog cudjenja, meni bi najmanje cudno bilo da su institucionalni prodavac i privatni kupac u nekakvom srodstvu, mala je ovo zemlja.
Da nije i ovdje netko dizao kredite koje ce vrlo brzo otplatiti?
Da nije i ovdje netko dizao kredite koje ce vrlo brzo otplatiti?
[/quote]
Ako je tako sigurno se zele sto prije rjesiti tih dionica po vecoj cijeni, nadam se da ce i taj dio biti orkestriran (neki omf skuzio priliku)
Ajde ne filozofirajte. Neki nisu u poziciju ni 5 dana, al znaju već gdje će i što će. Ovo je priča za strpljive jer je prilično jasno da će tu biti još štošta “na putu do vrha”.