Biduasku, ovo prodaje elektromagic ili hpb fond, oni su imali prije mjesec dana oko 700 tis komada, ubaci uz njih još kojeg spekulanta koji je kupio po 1.5 I prodaje po 1.7 eto ti prometa zadnjih par dana. Nema tu nikakve prevare niti prebacivanja, ljudi uredno kupuju a hpb fond većinom prodaje zadnjih mjeseci
Poštovani kolege, sretna vam svima nova godina !
Ovo je godina u kojoj se od Optime puno očekuje… do 01.07. HT mora Agenciji predočiti sačinjen elaborat o procjeni vrijednosti.
Gledam trgovanje posljednjih dva- tri dana, i ne mogu se načuditi bezumlju. Na asku.
Treba zaviriti u knjigu dioničara.
Evo “bezumlje” jos jednom – na djelu po bidu.
Jedino bezumlje je što se kupovni nalozi na povlace barem 30-tak posto nize…….pa nek se onda igraju prebacivanja…..
Ok? A koliko dionica drže 11. – 20. dioničar? Nažalost nemam taj uvid ali svaki od njih ima manje od 720 000 kom… samo danas i zadnji dan prošle godine prošlo je 300 000 kom??
u najmanju ruku vrlo čudno.
Imaju oko 5.000.000 komada.
Ovo zadnje su dogovorena prebacivanja. Očito je.
Ok? A koliko dionica drže 11. – 20. dioničar? Nažalost nemam taj uvid ali svaki od njih ima manje od 720 000 kom… samo danas i zadnji dan prošle godine prošlo je 300 000 kom??
u najmanju ruku vrlo čudno.
A što se ti stalno nečemu čudiš?
Tek sad se počelo trgovati intenzivnije i očito je da se radi pritisak i odbaci udar kupnje jer se želi zadržavati cijena. Zašto se želi zadržati i je li to slučajno, to će vrijeme pokazati. Slična je situacija bila prije pripajanja H-1 kad se također pokušavala zadržati cijena dok se posao ne “odradi” do kraja.
Inače bi trebalo usput priupitati i nadležnog regulatora da se malo pozabavi cijelim slučajem. Čisto da se mi, kao “maleni” ulagači osjećamo sigurnije…. ccc 🙂
Da nema tog prosipanja po bidu ne bi bilo moguce kupiti toliku kolicinu po toj cijeni jer bi prebrzo cijena skocila gore.
Ako netko ima kakva saznanja neka slobodno posalje na: info@hanfa.hr
A taj koji ima saznanja ti sigurno neće ništa poslati.
Al meni je prilično jasno da su to sve dogovorene transakcije, a za ostale… kako god hoće.
pokušavaju zastrašiti sa tim lupanjima po bidu.. ali drhtavih ruku više nema.. čini se da je trenutno samo jedan smjer.. a to je prema gore.. pozadinu štopanja ne razumijem.. jer brzo bi se tu počelo lupati do asku jer dionica nema previše više po ovim cijenama..
nema previše ? danas je prošlo 250 000, nije to tako loša količina, ako zbrojimo prethodne dane, prešlo je milion i više, a to je više od previše za ovu cijenu, ne zaboravimo da je išlo i do 1,47 neki dan, nešto se tu još valja iza brda, a mi ćemo to doznati tek kada oni to budu htjeli, očito je cilj pokupiti što više dionica od malih na ovim razinama
Pokupiti dionica od malih? Misliš Pošte i sličnih malih? Ili si nešto drugo mislio?
dobro, od manjih, nisam baš mislio da cijede 10 000 komada od nekoga
Zbrojila sam promet na stranicama ZSE.
Unutar mjesec dan prošlo je 550 tisuća komada, plus današnjih 250 danas, to je cca 800 tisuća. Oni za koje je najizglednije da prodaju su još malo pa out.
Obzirom na velike volumene reklo bi se da je to tome tako.
U petak i ponedjeljak u knjigu, pa će biti cnb.
Sve je to meni čudno. Blago rečeno.