teško će biti braniti tu cijenu unedogled kada se povećaju prometi.. a prometi će se povećati sigurno.. dobro se sjećam kako je to izgledalo prije donošenja odluke AZTN-a o produljenju upravljanja
ovaj s 50.000 komada se već dugo preserava na 1,70 kn. da stvarno želi prodati lupio bi odavno po bidu i riješio se dionica jer na 1,6 kn ima na kupnji 65.000 dionica! kad ga netko u komadu počisti onda će samo blejati za svojim dionicama. te dionice na 1,7 kn su zapravo zadnja brana prije preskoka 2 kn
@tizian
na 1,7 kn vidljivo je 20000, a skriveno je još 30.000, tako da za probiti 1, 7 kn treba pobrati nešto preko 80.000 dionica. No slažem se da to nije neka veća količina i ako ne bi došle nove na 1,7 kn bio bi otvoren put prema 2 kn. Moguće da kad netko pobere s prodaje 20-25 tisuća dionica da onda povuče i ostale za sobom.
u nekom ne vezanom razgovoru načujem da je vrijednost jednog korisnika kod preuzimanja npr. u norveškoj cca 900€. nismo mi norveška ali korisnik je korisnik. pomnoži podijeli odbi dugove i ostale marifetluke…
cijena će rast sve do 3-4 kn..onda se na lito čeka procjena vrijednosti pa šta bude
slažem se
meni ovdje izgleda kao da netko ne želi da proda po višoj cijeni.
Ljudi borite se ovdje ni manje ni više nego s HT-om ili ZABA-om, ne možete vi pokupiti po 1.7 koliko ovi mogu istresti, suludo spaljujete novac…
Cijena ne smije gore…. to je najveći strah HT-a i Zabe! Koliko god neobično zvuči.
Dakle, vrte se uglavnom jedne te iste dionice i koriste fondovi pod upravljanjem Zabe i HPB-a da ne dopuste rast cijene prije određenog trenutka. Treba ih jednostavno razbucati. I to je to.
A što to dobivaju ne dopuštajući rast cijene?
Jedino ako dokupljuju, ali se meni čini da to ne rade.