OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodavali su neki, ali su uglavnom isprodavali. Odnosno neki su stali s prodajom, a neki su pri kraju. A sad ima i dosta spekulanata sa 20-30k komada i nekih koji obzirom na situaciju na trzistu prodaju ovisno o vlastitim ocekivanjima.

Sve pada, pa očito ni Optima nije izuzetak.

opa ovo sve ljepše i ljepše izgleda. ajd budi čovjek pa to naredni mjesec spusti na 1 kn. šta te briga nije ti to ćaćino.

who dares, wins

opa ovo sve ljepše i ljepše izgleda. ajd budi čovjek pa to naredni mjesec spusti na 1 kn. šta te briga nije ti to ćaćino.

Baš, sa 7000 kn prometa cijena ide 6% dolje, problem je sentiment tržišta tj. nelikvidnost, a
nije problem poslovanje i buduća prodaja Optime.. netko će na tom dobro zaraditi.

Otprilike isto kao i sto VLEN s 1.000 kuna prometa ide 11% gore.

kolega zadnju ovakvu igru sam odigrao na himr. jest da se je razvuklo ali se je isplatilo. problem je što su ti ciklusi rijetki i spori. ovdje je hanfa već trebala reagirati u vezi izjave onog ht-ovog tomaškovića jer je u zadnjem intervu iznosio krajnje neistine što on kao direktor firme koja kotira na burzi ne smije. kad bi dobio barem simboličnu novčanu sankciju to bi ovdje odvalilo stijenu i izazvalo lavinu. za sad meni paše i ovako.

who dares, wins

ode nam toma, i to baš prije nego li moraju objavit procjenu Optime, da nije dobio nogu radi nesretne izjave? dolazi grk, nadam se da će biti velikodušan

da odlazi radi manipulativne izjave bio bi prvi u povijesti zse.

who dares, wins

da odlazi radi manipulativne izjave bio bi prvi u povijesti zse.

Ne bi me čudilo da se ovaj put radi upravo o tome.
Što bi značila istinitost izjave gospodina Tomaškovića o Optimi u javnom mediju ?
1. Bez obzira na iskazani javni interes i odluku državne agencije za regulaciju tog dijela tržišta, sve je već gotovo i to u suprotnosti sa obvezujućim odlukama.
2. Većinski vlasnici ( ZABA i HT ) su “iza kulisa” donijeli i proveli odluke koje su u suprotnosti sa zakonom.
3. Većinski vlasnici ( ZABA i HT sa ukupno oko 60 % dionica ) su već opljačkali ostale suvlasnike – dioničare.

Ova izjava bila je brutalno iskazivanje moći krupnog kapitala nad državom, njenim institucijama i građanima ( potrošačima i dioničarima ).
Što je previše, previše je !!!!!!!!

Upupup…nemoguće, možemo mi to prodati i HT-u kad da ponudu ali sve je jasno tako da HT nije opcija…pričekajmo 6 mjesec 2019 i procjenu vrijednosti….mnogi će htjeti kupiti Optimu ali HT neće moći dati ponudu.

uufff moš misliti. on misli ako može tamo sekretarice đapati da će i nas stare buzovne vukove premazane svim mastima prevesti žedne preko vode.
Vaš link …

who dares, wins

Kula stražara na asku, 42292 komada. Na 1,60
Još uvijek ne razumijem te manevre na bidu i asku, sirota valjda jedina na burzi trguje po grafu…al’ pomislio bi čovjek i da bid sakuplja.
A ?

Zločesta, samo bez panike molim, u najtežim situacijama u biznisu treba biti smiren tj. tu se vide pravi igrači, vidjeti ćemo da li će prodaja biti ispod ili iznad 100 mil Eura, ipak da se ne razbacujemo brojkama treba pričekati…
Za Optimu meni vrijedi pravilo što je rekao moj bogati prijatelj : Vama slava, meni pare!
Samo gdje nam je Ivana7, pa ne vjerujem da ne kupuje Optimu?! Ona je ipak ozbiljan maher i ne vjerujem da bi to propustila…

New Report

Close