Spread je par lipa, a niti bi kupnja skinula prodaju, niti bi se prodaja iskipala par lipa niže. Komedija od burze…
Kad se približavao ternin za odluku AZTNA-a dosla je cijena na 4.20…kad se bude približavao termin prodaje(članci,špekulacije,procjena vrijednosti) mislim da će cijena biti malo veća od tadašnje…vrijeme će pokazati tko je u pravu…sve je moguće.
tizian:..da bilo je oko 4.20..a sada je druga priča..sad je to telekom od 80000 korisnika više nega tad s daleko ukupnim manjim dugom nego tada..što logično znači kad se promakne vrime prodaje neće bit ispod 5kn…
Ma jel’ to netko nas uveseljava sa kupnjom tih 25 komada….
Ne zna covjek sto bi rekao….
A i ovi na asku, neka poklope raspoloziv bid i rijese se bijede..i gotovo.
Halo Zločesti, kako brat, ovo je mojih 10.000 komada po 1.64, cijena prava sitnica, ajd pokupi mi to pa da se mogu vratiti u RIVP, mislim da se sprema novi pretovar po 33.5. Unaprijed hvala!
Nije to bila kupnja 25 komada nego 10.000 koje su se prelile s tih 25 kom. na 1.65, a glavnina je prošla po 1.63 (isto moj nalog btw. 🙂
Slabo pratim trgovanje ovom dionicom, vidim da se zaštropala na ovoj razini… pogledom na top 10 već više od mjesec dana nema promjena a prošle su ogromne količine dijonica… 10. u Top 10 ima 700 000 komada a prošlo je do sad mnogo više od tih 7oo mlija… znači par igrača ispod top 10 prodaje? Ima tko uvid?
Ispod TOP 10? Podijelite >:)