OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I uredi Grada Zagreba na Trgu Stjepana Radica su presli na optimu koliko mi poznato, najvjerojatnije je cijela administracija presla.
Pitanje vremena dok se svi prespoje…

I uredi Grada Zagreba na Trgu Stjepana Radica su presli na optimu koliko mi poznato, najvjerojatnije je cijela administracija presla.
Pitanje vremena dok se svi prespoje…

Čovjek prenese pozitivnu informaciju a dušebrižnici mu daju 0%.😅 Nije ni Vama lako.Uskoro bi mogli imati malo više povoda za 0…kad saznate pozitivu 😅 👍

..malo strpljenja na optima..i sve će bit ok…dugovi se uredno vraćaju i tope…sve ide po planu za prodaju..

https://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/optima-telekom-povecao-prihode-za-121-posto/

To povećanje prihoda svakako nije dobro za situaciju na našoj burzi.

Rezultat odlican.
Ja zadovoljan a ekipa koja druka na dole samo nastavite…
Ovo su zadnji dani da se jos kupi ovako jeftino Optimu

blaurot5:
sve se slažem..al malo ljudi to vidi..

Rezultat odlican.
Ja zadovoljan a ekipa koja druka na dole samo nastavite…
Ovo su zadnji dani da se jos kupi ovako jeftino Optimu

Vrlo vjerovatno. Mada mislim da nema smisla to komunicirati prema onima koji ne razumiju.

To povećanje prihoda svakako nije dobro za situaciju na našoj burzi.

Nije dobro što se povećanje prihoda ne može sakriti u financijskom izvješću, neke druge stvari mogu.
Al dobro…bar će EBITDA od nekih 110 mil kn na kraju godine biti na razini tržišne kapitalizacije.
A ne znam po koliko se ono EBITDA prodaju telekomi…x7 ili manje-više svejedno.

tizian:
Telekome se prodaju oko 6X EBITDA,,,pa neka budemo skromni i neka kod Optima bude iznimka pa se proda recimo na 3X Ebitda(ispod sigurno ne) to ispada oko 330 mil kn ili po dionici oko 5 kn….sve ispod je fantazija.. a iznad vidit ćemo

po meni ovdje ima više zarobljenih nego zadovoljnih, ali moraju se ljudi nekako tješiti, konkurencija je prejaka, nude puno bolje uvjete, agresivniji su, u stvari otimaju korisnike, a bez korisnika nema ni oporavka,
ovdje mogu biti zadovoljni samo oni, koji su nedavno ušli i očekuju solidnu cijenu u prodaji, ostali koji su ovdje nekoliko godina, sigurno ne mogu biti zadovoljni, ali dobrom prodajom mogu značajno umanjiti nezadovoljstvo

Pa ja baš nisam siguran u to zarobljavanje. Knjiga dionica ne podupire tu tezu. Ovdje nema interesa što zbog nerazumijevanja, što zbog neznanja, a ponajviše zbog izostanka bilo kakve institucionalne podrške nakon predstečajne nagodbe.

New Report

Close