uplašenih tu više nema.
Ali ima prodavača
Kako ne bi bilo prodavača.
Pogledajte malo vani na semafore.
Igranka je zavrsila.
Treba unovciti stogod se moze, jer će biti sve manje i manje prilike za to.
Kod nas, kao i obično, igra samo špekulacija – prodaja – preuzimanje, a pitanja je gdje će biti ova dionica kad se konačno pojave konkretne informacije za istu.
Ali ima prodavača
[/quote]
na ovoj burzi je sasvim normalno da se na dnu cijene izvrše prebacivanja. i onda kad naraste netko je maksimalizirao profit, a netko bome i nije. naravno da se hanfa nikad nije bavila zašto postoji tolika želja prodati jeftino. i tko je bo toliko “pametan” da kupi najjeftinije.
Kakvo bi trebalo biti izv/3q?
Sta misle ovi koji najbolje znaju Optimu?
Da li ce konacno biti onak kak skoro svi ocekujemo?Odlicno!
To je sutra?
Ja ne znam što ti očekuješ. Bit će uspjeh ako Ebitda marža ostane stabilnom i ne bude većeg odljeva korisnika.
Vjerojatno nitko ne kupuje Optimu radi izvješća već radi nekakvog tržišnog udjela i buduće prodaje.
Biti će čudno kao i prethodna.
Velik prihod, velika amortizacija, poslovanje sa gubitkom…
Solaris godinama tako posluje, pa može i Opte.
Hajde, baš me zanima kakvo če biti.
Virila sam u knjigu dioničara, tamo pak razloga za brigu nema.
sudeći prema trgovanju onih koje su ostvarile lijepu dobit, za rast cijene biti će bolje ako bude gubitak, kod nas je ionako sve naopako
A šta ćemo, ja sam se punim srcem nadao da će nekako preko 1,7xx ali izgleda da su neke tamo Petrokemije, Hidroelektre zanimljivije.
Dobro, i?
Imaju kvartalni rast Ebitde i marže, dosta povećanu amortizaciju i vrijednosna usklađenja. Uz to, dosta su radili na dugu.
Ništa. Samo komentiram. Pao im je i broj korisnika. Dobro je da rade na dugu.
A teška je to utakmica. Uglavnom padaju korisnici fiksne, to svima padaju, al ovi ostali nadomještaju donekle trend pada prihoda. Dobro je da rade na Ebitda marži i smanjenju duga. A i ove godine su usporedbi s prošlom više investirali, više amortizirali i nešto više i vrijednosno uskladili. Novčani tok iz poslovnih aktivnosti je solidan.
Ma to je više manje stabilan biznis, koji će nadam se biti u nadolazećem razdoblju dostatno ušminkan za prodaju.