Danas je oko 13 h protrgovano 100 tisuća komada u jednoj transakciji. Cijena 1,64
Bravo za količinu, i cijenu.
Ranije se velike pojedinačne transakcije sjećam na cijeni od 3,02 kn.
Tko to toliko prodaje Optimu ?
Danas kupljeno 100.000 komada u jednoj transakciji!
Koja bi mogla biti cijena dionice krajem iduce godine ( 2019) ?
Nadam se i ja tom raspletu….Samo mi nisu jasni prodavaci?
Odnosno tko nema vremena cekati i zasto?
Ja sam strpljiv i cekam rasplet.
Pozz svima Optimasima
Jedni ulaze, drugi izlaze….
Na asku je nalog od 182 886 komada, traži se 1,90 po papiru.
Trenutno je na asku 330 tisuća komada dionice Optime.
No…. trenutno sa većim nestrpljenjem očekujem izvješće… pripajanje nas je kratkoročno uništilo, dugoročno smo i tako svi mrtvi, ali bi me veselilo da ne bude knjigovodstvene gimnastike. Ogromna ulaganja, što je dobro, a imovina sve manja…..
‘ Ajde što kažu znalci …. ?
Tko otpusta dionice pod bilo koju cijenu?
Tko je to?
Ime,prezime odnosno netkomiz Top10?
nije mi jasno…
Da kupaca ima i da ce optima vrijediti punooo vise u to sam i ja siguran
Jedni ulaze, drugi izlaze….
Na asku je nalog od 182 886 komada, traži se 1,90 po papiru.
kad mu dosadi čekati spustit će se on niže. na 1,50 kn mogao bi prodati sve što ima, zato bez žurbe
kad mu dosadi čekati spustit će se on niže. na 1,50 kn mogao bi prodati sve što ima, zato bez žurbe
[/quote]
Al on ti ne prodaje. To su vjerojatno ovi kokošari koji su neki dan prebacili 100k komada s računa na račun.
[/quote]
Al on ti ne prodaje. To su vjerojatno ovi kokošari koji su neki dan prebacili 100k komada s računa na račun.
[/quote]
I mene navukli da udjem i opet, cini mi se, 5. put u godinu dana prodam s gubitkom😄😄😄. Valjda cu 6. put bolje proc…
Uglavnom, nevjerojatno je kako je ubijaju i koliki nalozi su na prodaju i kako se obnavljaju iz dana u dan po sve nizoj cijeni.
Vec 3 mjeseca se ne mogu nacudit. Nesto slicno kao na Lencu…
Strpljen, spašen …
Čekare i dalje 😴
A zašto prodaješ?
Pa ljudi koji kupuju ne kupuju radi rezultata i špekulacije nego radi prodaje samog društva.
Niti na jednoj dionici ne možeš trenutno ostvariti kratkoročnu zaradu špekulirajući. Prebaci se bolje na USA market ako ti je do kratkoročne zarade.
A zašto prodaješ?
Pa ljudi koji kupuju ne kupuju radi rezultata i špekulacije nego radi prodaje samog društva.
Niti na jednoj dionici ne možeš trenutno ostvariti kratkoročnu zaradu špekulirajući. Prebaci se bolje na USA market ako ti je do kratkoročne zarade.
Nisam jos prodao, niti sam na prodaji, ali prema prodajnim nalozima mislim da cu prodavat jeftinije.
Zasto prodajem?
Pa ne volim gubit. Koristim SL kad je u pitanju padajuci noz sto OPTE nazalost trenutno je.