Kaj sad ne rasprodaju dalje ako im ne vrijedi?
Ionako je očito mnogima svejedno koliko će dobiti pa nek se riješe "balasta"…
U zadnje vrijeme interes za prodaju dionica je slab. Možda je i ovdje vrijeme za jedan oporavak cijene dionice.
[/quote]
ovo je narodna dionica i može se vrlo lako u kratkom roku dignuti do 2 kn, pa onda opet………..klackalica
nešto malo se ovdje kupuje.. evo otvorilo ukupno 10k kom po 1,7.. vidjet ćemo kuda će sa tih 1,7.. fali malo akcije na burzi općenito
netko se istresao kao u dobra stara vremena. sjećam se kad se tako masovno rasprodavalo na oko 1,6 kn a onda je cijena ubrzo otišla na 3 kn
pokušajte zadržati to sjećanje što duže, ulagači su se ipak malo promijenili, puno su oprezniji
To je takva, rekli bi, narodna dionica. Ljudima se cini jeftina (1 kunu i nesto do 3 kune). I tu onda vlada psihologija mase. Kad krene gore svi kupuju, a kad krene dolje svi prodaju. A trebalo bi biti obrnuto.
Jao je se istresao lik, Al nije se tuđoj muci rugati mora da je nekome dogorilo
Čestitke kupcu, isplatilo se bit strpljiv
notion,
ovdje mnoge imaju tendenciju da postanu narodne, ja ih već imam nekoliko s vrijednosti 0, zahvaljujući kriminalu, regulatorima, institucijama i Vladi, njima lova, a nama papiri, da ih bar imamo u fizičkom obliku, poslužili bi bar za nešto
čestitke tko je strpljivo čekao i dočekao ovo istresanje….ja nisam pa sam sad stavio nalog pa možda opet uleti još jedan val 😉
pa nije to valjda bilo sve?!? pred sat vremena prodavao je po 1,54 kn, sad ima 20.000 komada na 1,58 kn i ništa?!?
Nema vise dionica. 🙂
a možda vas čeka da se malo nakupite, ne bih ja provocirao prodavača, nije on to dao nako bez razloga