OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gađaju se dionice koje imaju veliki spread, kako bi se prikazalo crvenilo na gledalici i moguće izazvala prodaja, a onda ide suprotan smjer (1 komad po asku) kako bi se izazvala kupnja i zaradilo na spreadu. Jeftine fore koje ponekad i upale, ali ne prečesto…

Volio bi upoznati ovog prodavatelja ove jedne dionice danas a ujedno bi volio upoznati i kupca,sigurno su zanimljivi trgovci obojica.

get rich or die tryin'

Cuj zasto? Pa zato da ti firma ne na ode u segment b trgovine posto se ne trguje nikako…

Jutros kalkulator u ruci, ispravite me ako griješim….jer sve zvuči bizarno.
Sa cijenom od 1,80 i 11 milijuna papirića, tvrtka ima tržišnu kapitalizaciju od cca 19 milijuna kuna….za koliku korisničku bazu ???
Da je stani/pani….nas dvadesetak to može preuzeti…
Pitam se, da li bi nam većinski prodali ?

Uzmi taj kalkulator i vrati ga u trgovinu pod reklamacije.

Opet krivo brojke…upsss…..
Vratiti ću ga…….
Ajmo…..da je cijena papira 1 kn, kako nije, a rekli bi blizu je…na 79 milijuna papira to je 79 milijuna kuna. E za to nas treba stotinjak….pa našlo bi nas se stotinjak ovdje .
U stvari mi je svejedno….imam papir uglavnom skoro uvijek, i čekati ću konačni rasplet ove trakavice.

Zločesta opet kalkulator na reklamaciju…papirića cca 69 mil. a trzisna kapitalizacije 127 miliona.
Bit će borba između EBITDA i TRŽIŠNE KAPITALIZACIJE tko će biti bolji na kraju godine…zanimljivo izgleda

Sa cijenom od 1,80 i 11 milijuna papirića, tvrtka ima tržišnu kapitalizaciju od cca 19 milijuna kuna….za koliku korisničku bazu ???

Grijesis jer ima 69.443.264 papirica

Ignore : renči

Svi ste u pravu !
I ja sam u pravu 🙂

A zašto ti se čini da bi trebalo biti 1,45kn?

1,17 je bilo najniže, samo na tren doduše tako da bi se W možda moglo dogoditi

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Grijesis jer ima 69.443.264 papirica
[/quote]

trenutno je tržišna kapitalizacija 127 milijuna kuna, EV/EBITDA 3.87, a kod HT-a je 3.26. Je li premija na vrednovanje opravdana?

New Report

Close