što cijena niža to hvalospjevi ljepši i tako od 4, pa 3, pa 2 kn
baš me zanima tko će imati najljepši upis na 1 kn
gledati li vi uopće grafove na toj vašoj uzdanici
to je na korak od rupe
Izvješće je dobro, prihod sa 217 mil na 270 mil, ebitda sa 48 mil na 53 mil, ukupno obveze smanjenje za 26 mil, zanimljivo da su kapitalna ulaganja rasla sa 25 mil. na 43 mil, baza korisnika stabilna, sa svakim kvartalom sinergija smanjenja troskova zbog pripajanja H1 ce biti sve veca (receno i na skupštini), dobit dvocifrenu mogu prikazati ako hoću, e sad koliko to vrijedi trenutno nekome a koliko kad krene prodaja slijedeće godine vidjet ćemo…sve je apsolutno moguće!
Ne gledam izvjesce kao bajno, ali amortizacija je ogromna, vjerojatno stara H1 oprema, i ulaganja nikad veca. Sve u svemu nista posebno, ali ni nista strasno.
Po meni savrseno ocekivano izvjesce nakon pripajanja, ali uskoro mora biti bolje.
Može mi netko tko prati Optimu ukratko pojasniti ovdje situaciju. Jel prodaja odgođena s 2019 na 20 i neku i zašto je opte u slobodnom padu kad izvještaji nisu crnjak?
LP
Ništa nije odgodjeno, sve je po planu, za nekih pola godine bit će procjena vrijednosti. Pada zato što kupovine nema, a nekome odgovara niska cijena iz meni ne jasnih razloga. Ovdje se lako može cijenom manipulirati, to što je danss 1.8 nezna u da sutra ne može biti 2 ili 1.5 sve ovisi o tome šta veliku dečki kazu.
Raja je kupovala opte vjerujući u streloviti skok cijene zbog prodaje. Poznata priča. Sad su shvatili ili su se prestrašili da od tog strelovitog skoka cijene neće biti ništa, bar ne u sljedećih par godina (možda i nikad) te se rješavaju ove priče.
Al prodaja mora ići 2019. jer su se HT i Zaba na to obvezali rješenjem AZTN agencije.
Al nek si ti prodao. Uživaj!
Cartmane falio si ceo fudbal. Raja nije pogriješila, cijena je otišla na 4 kad je prodaja trebala biti realizirana, što znači da će se cijena opet vratiti kad dodje vrijeme za to. To vrijeme će biti uskoro jer prodaja je samo odgođena. Raja isto tako ne prodaje dionice što je lako vidljivo iz knjige dioničara, cijenu su oborili veliki igrači i jedino oni prodaju još tamo od 4 kn. Kao što sam i rekao zašto prodaju i zašto obaraju cijenu na ove razine meni nije poznato.
Al prodaja mora ići 2019. jer su se HT i Zaba na to obvezali rješenjem AZTN agencije.
Samo da znas, potrebna je samo jedna rečenica u novom rješenju, da stavi tu odluku van snage… ili da produzi vrijeme uvijetne koncentracije….
Nažalost nisam, iako sam dobio hint da prodam još dok je cijena bila na znatno višoj razini nego danas. Ali nisam poslušao jer nada umire posljednja. Opet sam dobio hint nekoliko mjeseci poslje, kad je već cijena pala, ali je još uvijek bila viša nego danas. Opet nisam poslušao. Zadnji hint sam dobio cca. tjedan dana prije objave posljednjeg izvješća, i opet nisam poslušao. Taj hint je bio da HT ne priprema OPTE za prodaju (u prvom kvartalu 2020.) već za – stečaj, računajući da im se to dugoročno više isplati od prodaje/predaje korisnika konkurenciji. Očito imaju računicu po kojoj će većina korisnika optime preći HT-u, a AZTN u tom slučaju ne može ništa, ne može zabraniti korisnicima da odu HT-u, odnosno tjerati ih da odu VIP-u. Volio bih da sam na ovoj temi dobio odgovor za koji se mogu uhvatiti, ali nažalost nisam dobio ništa osim onog što nazivam “pješčanik razinom rasprave”, a to mi ne ulijeva nadu.
Slušaš pogrešne ljude. Neće biti stecaja.
A sto misliš, a zna se tko si imenom i prezimenom zbog bloga na kojem si se bavio nekim ljudima i njihovim ulaganjima, da te netko sutra prijavi Hanfi i AZTN zbog širenja dezinformacija s ciljem utjecaja na cijenu dionice odnosno širenja lažnih vijesti? Jel će taj tvoj doušnik kojeg apominjes posvjedočiti da ti je to zaista rekao?
Jel znaš kolika je prema ZTK zapriječena kazna za takve aktivnosti?
Mislim da bi se trebao baviti javno dostupnim informacijama i izvjescima, a ne izmišljati price koje ti suflira pajdo iz H-1. Ako je on izgubio vlasnistvo, posao ili novce, ne trebaš ti sebi priuštiti represivni aparat i ne imati mir radi insinuacija koje pišeš.
Cartmane pričaš bedastoće. Htu su nametnuti strašni uvjeti koje mora ispunjavati tijekom produženog upravljanja optimom, a sve u cilju kako ht nebi radio to što ti pričaš da radi. Uvjeti su takvi da npr osipanje korisnika ili pad prihoda u nekom postotku znače i poništenje upravljačkih prava i automatsku prodaju optime trecoj strani. Malo prouci gradivo ima sve u rješenju aztna. Kad pored svega dodamo i europski komisiju koja nadgleda ovaj proces onda je svaka prica suvisna. Dakle pitanje zašto je cijena tu gdje je i dalje je neodgovorno, jer realno za to nema razloga..