http://zse.hr/userdocsimages/novosti/m7dl18o9q2USfmBQ6Iqymw==.pdf
Od 7 članova NO, 6 je žena…. odlično.. 🙂
ako krene na loše, a nema kud drugdje, imati će koga optuživati
[/quote]
a ako kojim slučajem krene na dobro šta onda? promijeniš nick ili ?
[/quote]
ma samo neka krene na bolje, potegnuti će onda i ostale, vidite da smo zarobljenici i da ovdje ništa s ničim više nema veze,
promijeniš nick ili ?
zašto bih radi forumskih naklapanja mijenjao nick, ako netko trguje na osnovu mojih postova, neka odmah prestane, bez obzira da li zarađivao ili gubio
prvo, na svaki novi nick sam skeptičan. kad navija prema dole još i više jer u padu sigurno leži neizmjeran izvor zarade. nešto kao virtualni šort.
Upupup,
Kapital knjigovodstveni je mali, dokap apsolutno nepotreban… neće ga biti, jaki je cash flow(to nije opcija-potvrđeno od odgovorne osobe-skupština), stečaj uz očekivanu EBITDU ove godine od 130-140 je smijesna pretpostavka.
Povjerenik za Optimu iz AZTNA-a mora pratiti da prodaja bude odrađena bez umanjenja vrijednosti.
Meni osobno ovo puno vrijedi, samo stpljenja.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju
@ tizian
Pozdrav.
Imam OPTE puno više nego što bih smio prema svojim mogućnostima.
I još sam na kupnji pri vrhu.
Živim na krivom mjestu i toga sam jako svjestan.
Zato pušem i na hladno ( a ovdje je jako vruće ).
Nadam se da ste u pravu i da “čudnih iznenađenja” neće biti.
Bacila pogled na trader…pa ask se podložio ko’ deset patuljaka…
Gdje je Snjeguljica ?
Nekoga je baš stislo.
Ma u stvari, više se na ovoj burzi ničem ne čudim.
Jutros cijelih milijun i pol kuna prometa.
Ma nema tu više municije za rušenje…
prodavač se boji
Za tjedan dana izvjestaj….
Ulazimo u pozitivu ovaj kvartal?
Na ovoj burzi to je već neko vrijeme totalno nebitno… plus, minus, nula-sve se isto vrednuje, tj. ne vrednuje se nikako. Čekamo buđenje burze pa kad bude-bude.
OT-Optima Telekom d.d. ovim putem najavljuje da će se dana 25. srpnja 2018. godine održati
sjednica Nadzornog odbora Društva na kojoj će se razmatrati financijski izvještaji Društva za drugo
tromjesečje i prvo polugodište 2018. godine
kad pogledaš ovo i situaciju na asku izvješće bi moglo biti dobro.
OT-Optima Telekom d.d. ovim putem najavljuje da će se dana 25. srpnja 2018. godine održati
sjednica Nadzornog odbora Društva na kojoj će se razmatrati financijski izvještaji Društva za drugo
tromjesečje i prvo polugodište 2018. godine
kad pogledaš ovo i situaciju na asku izvješće bi moglo biti dobro.
situacija na asku već je duže vrijeme ista, a izgleda kao da dolazi kraj svijeta pa ne vidim razloga za optimizam