OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje ne da ima samo navlacenja, nego i ekipa koja trguje sa tisucu komada se pravi da su veliki investitori i glumi ne znam kaj …

valjda im to dize ego ….

Da nije zabrinjavajuće, bilo bi smiješno.
Peti dioničar , u posjedu više od dva milijuna dionica, prodao je 15 tisuća dionica na redovnom tržištu. Za izaći u cijelosti trebati će mu cca 150 trgovinskih dana, imamo se čime zabavljati do Božića. Cijena….?????
Dobro, burza je to. Svi po svome.
Ma petljaju bezveze, nek stave sve na 2 kn pa da vidimo interes i promet, ne vjerujem da ima išta od toga..

Koliko vidim zbaktiv je prodao sve sto je imao, skoro pola milje dionica u dva mjeseca, tko sad kiti?

Koliko vidim zbaktiv je prodao sve sto je imao, skoro pola milje dionica u dva mjeseca, tko sad kiti?

Ako je Zaba većinski, nikada ne
nemojte zaboraviti da sredstava imaju, a igrati se znaju.

– Velika baza korisnika.
– Prisutnost u cijeloj RH, a pojačano u Slavoniji i Dalmaciji.
– Nova optička mreža na razini države koja će omogućiti jeftinije pružanje kvalitetnije usluge.
– Činjenica da razvoj situacije oko Optime prate i iz Evrope ( što otežava pogodovanje i samovolju naših muljatora ).

Optima ima sve mogućnosti da postane respektabilni operater na našem tržištu.

Bas jucer komentiram kako je super ovaj GDPR jer cu napokon prestati dobivati obavijesti i reklame od stranica na kojima sam ostavio osobne podatke radi kupnje ili dobivanja informacija o proizvodima i uslugama koje nude. I onda se sjetim ovog odgovora da OPTIMA ima veliku bazu podataka svih osoba koje su ikad bile zainteresirane za njihove proizvode i da ce to biti veliki plus kod buduceg preuzimanja, no od sada ce moci koristiti podatke za buduca oglasavanja samo od korisnika sa kojima imaju vazeci ugovor i od onih koji im daju privolu za to ! Uz gornji komentar da je HT dobio produljenje kontrole nad OT-eom do 2021, nikakvih novosti o gradnji opticke mreze na razini drzave, i dugu koji OT ima, ne vidim neku svijetlu blizu buducnost u ovoj vrijednosnici.

Novi predsjednik Uprave od 19.6:

https://www.optima.hr/system/document/pdf/1115/OT_-_priop_enje_-_promjene_u_Upravi.pdf

“Boris Batelić je do 1. svibnja 2018. obnašao funkciju člana Uprave i glavnog direktora za korisničko iskustvo u Hrvatskom Telekomu. Cijelo svoje radno iskustvo ostvario je u Hrvatskom Telekomu gdje je zaposlen od 1999. godine, a prije imenovanja za člana Uprave Hrvatskog Telekoma obnašao je poslove razvoja usluga i prodaje ključnim poslovnim korisnicima, poslove direktora Sektora tehničkih usluga korisnicima te aktivnosti iz djelokruga upravljanja korisničkim iskustvom.

Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te je završio Poslovnu školu Cotrugli, također u Zagrebu.”

E sada….čudom de čudim, da čovjek ostavi siguran dobro plaćen posao u HT i pređe u Optimu, gdje se navodno očekuje novi vlasnik, koji mu naravno može i otkazati suradnju.
Ovo je kratkoročno dobro, dugoročno smo i tako svi mrtvi.

@zlocesta,
Čovjek je top operativac.
Malo više pozitive Vam preporučam, barem kod Optime jer se pozitiva i očekuje u bliskoj budućnosti.

Ide netko na skupstinu ?

Oreskovic
I koliko je to onda ako ide po 6x ebitda – dug?

Po meni je bolji primjer Blizoo

https://www.telegeography.com/products/commsupdate/articles/2015/10/21/telekom-austria-paid-eur119-7m-for-blizoo-bulgaria/%5Btelegeography.com%5D

https://www.a1.group/en/newsroom/2015-7-29-bulgarian-subsidiary-mobiltel-acquires-cable-operator-blizoo %5Ba1.group%5D

Cak i ako se slozim da im nije u interrsu prodati Vip-u, sto ti to govori?
Hoce li prodati Optimu prije obveze raspisivanja tendera?

https://online.capitalcube.com/#!/stock/hr/zse/opte-r-a

Prodao svoje, ne kupio,
imam 100 000 , al ustvari imam jos samo 33 897 , mozda i 1234 komada
ide to dole do kune , ma ne ide to na 8 kuna
ovisi dal sam u papirima ili mislim kupit .

stil pisanja nekih kolega …..

New Report

Close