Meni se vise cini da je ovo nastavak "zarobljenog kapitala" u OPTE-u. No "trziste" ce me ispraviti ako grijesim.
Nije zarobljen ako možeš izaći po cca cijenama po kojima ulaziš. S druge strane, sad sve stoji, što god da kupiš skoro ni nema razlike. Isto tako, kad tržište krene sve će naglo ići gore, neke dionice jače i brže od drugih. Je li OPTE među njima? Moguće…
Sva šta sam već vidjela na monitoru. I paket po 200 tisuća komada na Optimi, i pakete na Lencu…al’ ova je količina impresivna.
Nije li uobičajeno da to ipak ide u bloku, u dogovorenoj transakciji ?
Čudno.
Polako kolega..meni ovo sve smrdi na pad ispod 2kn.
..meni ovo sve smrdi na pad ispod 2kn.
ma ništa od toga, ja sam se također nadao tome, ali preveliki interes je na kupnji….ako tko ulovi po 2 kn puna šaka brade
Dali to erbica pali motore?
Ima 2 milje papirusa za kićenje …
Da nije zabrinjavajuće, bilo bi smiješno.
Peti dioničar , u posjedu više od dva milijuna dionica, prodao je 15 tisuća dionica na redovnom tržištu. Za izaći u cijelosti trebati će mu cca 150 trgovinskih dana, imamo se čime zabavljati do Božića. Cijena….?????
Dobro, burza je to. Svi po svome.
To su igrice da cijena ne pobjegne. Konstantno se drzi cijena dolje. Ocito s tocno proracunatim razlogom i namjerom. Zašto? To je pravo pitanje koje traži odgovor. I sigurno tu igru ne igraju sitni špekulanti s ovog topica.