@ purCo
Nemam ništa protiv takvog razvoja događaja.
Meni bi odgovaralo.
Važan mi je jedino završni rezultat – prodaja.
Veća količina uz niže cijene ?
Savršeno.
To bih grizao i posuđenim zubima. 🙂
Moglo bi idući tjedan ići trgovanje po 2,3x kuna, robe na lageru je sve manje
Moglo bi idući tjedan ići trgovanje po 2,3x kuna, robe na lageru je sve manje
Još nema potvrde ali djeluje tako. Jer da ima municije već bi je vratio na 2.05 ali upravo suprotno dionica ostaje iznad 2.20. To neš govori.
@Parica 20% jedne dionice u portfelju je prilična izloženost i NITKO tko zna išta o ulaganju to ne bi preporučio. A ja toliko imam u OPTE trenutno i koliko me veseli, toliko me i plaši. Zašto? Zato jer dok čekam taj rast od 200-300% možda propuštam neke druge prilike za povremeni trejd – nije sve u ukupnoj zaradi, bitna je i vremenska komponenta u ovoj igri. Pogoditi pravi trenutak za ulaz i izlaz. To me jedino plaši u ovoj priči…
još uvijek je mali promet ali nam se uspavana ljepotica počela buditi … gledare i čekare uz povremeno čopkanje
Ne baš jednu … ali dve tri uz cash je o.k.
To sam i ja radio dok sam vrtio 20-30.000 kn. Sad kad radim sa 200-300.000 je druga priča. Posebno na ZSE…
i sto sada?
“…Naime, EK napominje da je Hrvatska agencija za zaštitu tržišnog natjecanja HT-u odobrila produljenje kontrole nad operaterom Optima Telekom do 2021. te kako “ta odluka neće pridonijeti poboljšanju tržišnog natjecanja u tom sektoru”…”
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1045890
i sto sada?
"…Naime, EK napominje da je Hrvatska agencija za zaštitu tržišnog natjecanja HT-u odobrila produljenje kontrole nad operaterom Optima Telekom do 2021. te kako “ta odluka neće pridonijeti poboljšanju tržišnog natjecanja u tom sektoru”…"
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1045890
Pa već sljedeće godine pokreće se postupak prodaje Optime pa će valjda na tržište ući neki novi medjunarodni telekom igrač.
HT ionako ima samo uvjetno dopuštenje da upravlja Optimom. A kad ono istekne odnosno prije toga pokrenut će postupak prodaje. Tako je naložila AZTN.
– Velika baza korisnika.
– Prisutnost u cijeloj RH, a pojačano u Slavoniji i Dalmaciji.
– Nova optička mreža na razini države koja će omogućiti jeftinije pružanje kvalitetnije usluge.
– Činjenica da razvoj situacije oko Optime prate i iz Evrope ( što otežava pogodovanje i samovolju naših muljatora ).
Optima ima sve mogućnosti da postane respektabilni operater na našem tržištu.