neš ti kategorije, igrice na dionicama niske vrijednosti s parsto tisuća kuna, što ne zaigrate na PODR, JNAF; ADRS dobacive, evo odoše leptiri na drugi cvijetić
neš ti kategorije, igrice na dionicama niske vrijednosti s parsto tisuća kuna, što ne zaigrate na PODR, JNAF; ADRS dobacive, evo odoše leptiri na drugi cvijetić
Ako netko jednog dana prodaje dionicu po 2 Kn, a za nekoliko dana nećemo je moći kupiti niti za 2,5 Kn…………….
Ne treba nam drugi cvjetić. 🙂
Čini mi se da prodavatelj “prijeti” sa zadnjih 50000 komada.
Ako sam u pravu, tu se stvarno sprema “lansiranje”.
p.s.
Ovo je druk i direktni nagovor na kupnju.
p.p.s.
Ipak mislim da će čišćenje tih 50000 kom. donijeti kupcu dobru zaradu.
@upupup Pa šta se čeka? 🙂 Povedi nas ostale svojim primjerom…
Kolega imate pravo za onoga tko misli ući ovo je top prilika za uzeti zadnjih 50.000 komada od prodavača…
@ rambo 5
Ozbiljno zagrizao na 2,90 do 2,95.
Polomio zube.
Kasnije dokupljivao i smanjivao prosjek.
Ulupao u OPTE i lovu za sprovod.
Sad čekam bogaćenje. 🙂
@upupup Ja sam se ozbiljno nakrcao na 2-2.1 i ne mislim se više krcati. Ne zato jer ne mislim da bi mi se kasnije ne bi isplatilo nego jednostavno ne želim takav disbalans u portfelju. I ovako je prevelik… Ako ovo budem ikome prodavao, to će biti telekomi. A da imam još love…
Toliko puno riječi o ničem.
Tko misli kupi/ prodaj, može se.
I kud ste navalili, 2 kn je bila dobra cijena.
Pogledajte knjigu dioničara, i sve će vam biti jasno….užasno puno papira je u rukama relativno malog broja vlasnika. Stvarno malog broja. I nisu prodavali.
A ?
@ purCo
Kolega griješite, ali uvijek je dobro biti oprezan.
Predlažem Vam da ne dirate te dionice.
Više bih volio da ih uzme netko tko će ih držati neko vrijeme.
Zapravo, volio bih da ih ja uzmem.
@upupup Ja sam se ozbiljno nakrcao na 2-2.1 i ne mislim se više krcati. Ne zato jer ne mislim da bi mi se kasnije ne bi isplatilo nego jednostavno ne želim takav disbalans u portfelju. I ovako je prevelik… Ako ovo budem ikome prodavao, to će biti telekomi. A da imam još love…
A što je to ozbiljno, koliko komada je to “ozbiljno”?
@ purCo
Kolega griješite, ali uvijek je dobro biti oprezan.
Predlažem Vam da ne dirate te dionice.
Više bih volio da ih uzme netko tko će ih držati neko vrijeme.
Zapravo, volio bih da ih ja uzmem.
vidim ja da vi imate još prilično zubi, pa kada krene prema 1,70 opet lom, pa mostovi, pa proteze,pa Corega, pa nikada kraja