OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vruća je roba, Rambo čestitke na kupnji bio si hrabar na 2 sad bi svi htjeli malo

10.000 kom. da budem precizan. Sad su ovi opet počeli napucavati pa ću se malo primiriti dok se cijena opet ne vrati na te razine ili malo ispod. Ovo ne prodajem nikome osim telekomima 🙂

ako ne djeluju zajedno
zašto se ne preskaču na bidu
ako je dobra kupnja
ahhh
da
sada istresaju pokupljeno

Vruća je roba, Rambo čestitke na kupnji bio si hrabar na 2 sad bi svi htjeli malo

10.000 kom. da budem precizan. Sad su ovi opet počeli napucavati pa ću se malo primiriti dok se cijena opet ne vrati na te razine ili malo ispod. Ovo ne prodajem nikome osim telekomima 🙂
[/quote]
to i ja kažem. moj kupac je telekom. koji? pojma nemam. pošto još manje znam ali bez 300% neće ići.

who dares, wins

Ja sam uvjeren da ta preostala količina koja nije velika neće ići ispod 2 kn mada se izdaleka to ne čini tako i nikad ne znaš što se može dogoditi, imate samo jednog prodavača zadnjih par mjeseci i on je ubrzo gotov….trebali bi znati tko je ako ste in.
Ako se netko dodatno ne uključi u rasprodaju to je to…trenutna cijena je naravno nebitna za budućnost ali je itetako interesantna.

Kaj mislite kolika će se još količina moći kupovati ispod 2.50?!
Stvari se brzo okrenu pa nam sad nedostaje prodavača…budu i oni došli…možda po malo skupljim cijenama ali još povoljnim…sve je moguće

Izgleda da ovaj sa zanimljivim nalogom polako smanjuje apetite.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/jKkaHCcXdszCxRtrLvdi5A==.pdf

…evo vam prilike na 2.1…

…evo vam prilike na 2.1…

Počinje se i ovdje rasplitati, prodavač koji je kampirao na 2,50 kn sad prodaje na 2,07-2,10 kn. To je OK, što prije se riješi dionica, prije će početi oporavak cijene.

Ignore: KressoM, delux

Još jedna raketa je upravo upalila motore…

a mozda se jos netko ukljucio u prodaju ?

Još jedna raketa je upravo upalila motore…

Za sad se čvrsto drže i kupnja i prodaja, no netko će morati popustiti

Ignore: KressoM, delux

Naravno da kupuju igrači tj. malo veći frajeri, kaj mislite da budu oni Optimu prodavali špekulantima ili malima na 20% zarade😅.
Nekome drugome će se to prodati…kaj mislite kome?!
Ovo je preskupo za mnoge, uskoro će im biti jeftino pa će onda kupovati.👍

New Report

Close