OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ali bi onda vlasnik zanimljivog naloga morao da trči po asku da nadoknadi izgubljeno.

who dares, wins

Ili bi se zanimljivi nalog preselio s aska na bid.

Počeo je neki muving ovdje? 😉

Muvao si se ti na ledu i Belju . Sad na oprezu. Pravi investitor.

Vidim na nas ovdje ima dosta koji ili planiraju uci ili planiraju podebljati pozicije. Pitanje je do kada ce se moci kupovati po 2 kune.

Ekipa se nakrcala po 2,00 – 2,10 pa sad pokušavaju to kapitalizirati. Puno puta viđeno npr. na THNK. Ići će ludilo par dana pa će se nakon toga par tjedana balon opet polako ispuhivati do 2,00 – 2,10…
Nema ovdje ozbiljnije gore dok netko veliki ne odluči da će ići gore.

Jesam li bio u pravu ili sam bio u pravu… ? Ko je kupovao nekidan po 2.2 sad se sigurno tuče po čelu ko oni u hrkljušu.

Rambo, realno je to smiješno niska cijena od 2.20, zašto pričati da je skupo kad nije, sljedeće godine ide priprema prodaje i procjena vrijednosti OPTE, kreću špekulacije oko cijene i kupaca, pa godinu iza prodaja od strane HT i Zabe…moguće i prije.
A onda ponuda za preuzimanje.
Meni je 2.20 jeftino, nekome je skupo, mozda kad bude cijena 4-5-6 kuna bude jeftino, sve je relativno ali ovdje je puno toga zadano i poznato. Svatko preuzima rizik za sebe ili ne preuzima rizik. Nije nagovor na kupnju.
Sve je moguće, ovdje se trend s obzirom kakvo je trenutno stanje u SKDD moze okrenuti u sekundi.

Mirni biti … čekare je majka mudrosti kad se ne ponavlja

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ja sam uvjeren da ta preostala količina koja nije velika neće ići ispod 2 kn mada se izdaleka to ne čini tako i nikad ne znaš što se može dogoditi, imate samo jednog prodavača zadnjih par mjeseci i on je ubrzo gotov….trebali bi znati tko je ako ste in.
Ako se netko dodatno ne uključi u rasprodaju to je to…trenutna cijena je naravno nebitna za budućnost ali je itetako interesantna.

Meni je 2.20 jeftino, nekome je skupo,

Izgleda da je ovom tko je upravo istresao 31623 komada u jednom šusu po 2kn okruglo prilično povoljno za prodaju…….a mozda uskoro bude i daj sto das…….

Nema tu kruha za apsolutno nikakav trejd dok god je stanje u drzavi ovakvo kao sto jest…..
u roku keks ostanes bez bida na velikom broju dionica, a kamoli na ovoj……

Cash is king…..

…ma nema kruha dok komentiramo svaku transakciju na dionici.. 😀

To se iskipao sa 31.xxx komada onaj što je danima visio na 2,20 kn

Ignore: KressoM, delux

Ekipa se nakrcala po 2,00 – 2,10 pa sad pokušavaju to kapitalizirati. Puno puta viđeno npr. na THNK. Ići će ludilo par dana pa će se nakon toga par tjedana balon opet polako ispuhivati do 2,00 – 2,10…
Nema ovdje ozbiljnije gore dok netko veliki ne odluči da će ići gore.

Jesam li bio u pravu ili sam bio u pravu… ? Ko je kupovao nekidan po 2.2 sad se sigurno tuče po čelu ko oni u hrkljušu.
[/quote]

Evo sam dočekao svoje i dokupio lijepu količinu po 2.00. Ako ode ispod kupit ću još puuuuuno više. Ajd živjeli!

New Report

Close