Ja bi rekao da je ipak prevladao strah da nema baš puno ovog čuda od dionice koje ce se prodavati na ovim jeftinim(za mene) razinama, ipak će ovo biti….bumo vidli😅
O škrtice……..
Na bidu nalog na 18 tisuća komada, na 2,07
Na asku nalog od 18 tisuća na 2,11
Na tu je količinu razlika 720 kn.
Pa sad………..tko ima za 18 tisuća, ima valjda i 720 kn… pa da završi posao.
Nema tu jos pravog interesa / pravih igraca.
Tek kad se počnu realizirati transakcije s nalozima tipa 81044 (trenutno na asku na 2,5) onda će postati zanimljivije……
nisam tizian , al da odgovorim, tko je malo pratio knjigu dionicara, taj nalog je jako jako zanimljiv.
lp
@havi
Po čemu je zanimljiva ta količina na 2,50 kn i što ti ona govori? Meni ništa jer koliko ja vidim, to su 4 naloga na toj cijeni, a ne jedan veliki.
doduše, moguće je da su oni stavljeni tamo kao nekakva brana da cijena ne poraste dok ekipa skupnja na 2,1-2,2 kn
tizian,
“Ja bi rekao da je ipak prevladao strah da nema baš puno ovog čuda od dionice koje ce se prodavati na ovim jeftinim(za mene) razinama, ipak će ovo biti….bumo vidli😅”
Znaci, to je odgovor na moje pitanje. Kratko, jasno, uvjerljivo. Bravo!
@ zločesti to su im te male greške u koracima pri izvođenju radova koje govore da se igra igra čekića i nakovnja. to ukazuje na buduću perspektivu. još kad bi se našao netko sa pola milje kn i pomeo ih bilo bi interesantnije.