Opaaa….preko 34.000 dionica iskrcano je po kupnji. Prodavačima popušta strpljenje, moglo bi uskoro biti trgovanja i ispod 2 kn
Opaaa….preko 34.000 dionica iskrcano je po kupnji. Prodavačima popušta strpljenje, moglo bi uskoro biti trgovanja i ispod 2 kn
to ja zeni prodao, kak svi medjusobno prodaju i dijele, mogu i ja 🙂
lp
Kolega, glavno da se vrti lova, ne može se uvijek zarađivati, i nula je dobra, samo neka se vrti lova…
Nije lose znati tko kupuje/prodaje pa makar to bila Vaša žena, samo da Vam nije slučajno Ivana žena😅, valjda ste svjesni da će Vam
ona uzeti sve te papiriće, uskoro se raziđete a ona Vam ih proda x5…to je sasvim realna opcija o kojoj trebate razmišljati. 👍
uhhh kolega tizian, morat cu pod hitno vratit te dionice, mozda vec sutra 😉
glavno da se trguje , da ne padnemo u poseban rezim, onda je puno teze 🙂
25.4 objava rezultata za 1q2018. Konačno ce mo vidjeti kuda plovi ovaj brod sa h1 balastom te da li je ova rasprodaja oko 2 kn bila insajserska ili je nekome dogorilo. Ja sam se kladio na ovo drugo jer sam optimizma
Gledam samo prihod. Sve drugo je knjigovodstvo.
Pa kako knjigovodstveno, svi smo puni internih kontrola, vanjskih revizora HNB itd, itd.
Slažem se… ide ovo ziher na 1,7kn.
Gledam samo prihod. Sve drugo je knjigovodstvo.
A kome ostavljate rashode ?
Opet velika amortizacija, iskazali gubitak, više manje očekivano, broj korisnika je tu negdje li la, govorne usluge padaju, internet i televizija rastu. Očekivano…