OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Verdi, Vi dobili samo 12% za korektan i po meni istinit post gore, a ja ne mogu kupiti ni po 2 kn…pa gdje će ovaj svijet!
Bit će bolje sutra.😅

http://www.seebiz.eu/telekom-austria-trazi-prilike-za-akvizicije/ar-173687/

nek kupe opte……….

Interesanata ozbiljnih ima, slijedeće godine do 6 mjeseca HT odnosno Zaba mora podastrijeti točan plan prodaje koji je u biti unaprijed zadan od AZTN-A i to je tako.
Vrijednost Optime u rasponu od 150-200 miliona Eura-a, od minimuma odnosno do maksimuma ovisi o par stvari, ostalo se sve zna koliko će biti ..tržišni udio i potencijal njegovog širenja, prihod, EBIDTA, dug, potencijalni ulazak u mobilnu telefoniju, cijene po kojima su prodavali telekomi u regiji, sinergija ušteda sa kupnjom H1…itd
Nekome vrijedi, nekome ne…ali svaka roba ima svog kupca.
Ja sam napisao koliko meni vrijedi s obzirom na ono što znam..Optima itekako vrijedi bez obzira na trenutnu cijenu na burzi, nek bude i po 1,50 kune opet će opet ekipa biti nezadovoljna, sebična itd👍

za kratko vrime OPT postaje vruća roba…

Kolega…jako zanimljive stvari se ovdje dešavaju, uskoro treba kupiti “kokice” i uživati.

hm, vruće robe se svi nastoje čim prije riješiti

[/quote]
Ha ha…velika rasprodaja😅, možeš misliti.
Po ovim cijenama i je rasprodaja ali akcijska.

nije li HT već “prodao” svoje dionice? u top 10 je HT HOLDING D.O.O. s 17,41% udjela. Nema HT d.d.!

nije li HT već "prodao" svoje dionice? u top 10 je HT HOLDING D.O.O. s 17,41% udjela. Nema HT d.d.!

Nije još prodao, ne brinite, samo su prebacili dionice na njih…

[/quote]
Ha ha…velika rasprodaja😅, možeš misliti.
Po ovim cijenama i je rasprodaja ali akcijska.
[/quote]

samo ti mudruj i kupuj na 2,3x kuna.
netko se upravo rješava “vruće robe” i iskipao je preko 20.000 dionica, zadnja cijena 2,05 kn

hvala prodavaču!

Spanac, ne brini se po kojim cijenama ja kupujem, nekad više-nekad niže…meni je ovo sve ok cijena..bila ona 1.50 , 2.00, 2.30, 3.00, neću Vam sigurno prodavati po ovim cijenama a sigurno ni po 6 kn slijedeće godine kad budete čekali 6 mjesec i procjenu vrijednosti OPTE, mene zanima samo kraj balade pa ću onda raditi pravu računicu👍

New Report

Close