OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne kuzim. Za ove koji pricaju da ide na 5, 6, 10kn skupo vam je kupovati po 2,40 nego tek ako ode ispod 2kn….i to 10, 16, 40, 50 tis komada.

Vjerojatno zato jer su se ljudi nakupovali OPTE po trenutnim cijenama tj. kupili koliko su namjeravali, a ovo što bi kupovali desetke tisuća komada da ode ispod 2 kn vjerojatno znači da bi u slučaju pada ispod 2 kn angažirali dodatna sredstva koja su planirali za neku drugu dionicu/investiciju. Znači ne da OPTE ne vrijedi ovih 2,3 kn nego se čeka razvoj događaja. Kad bi se npr. znalo kolika još količina dionica čeka za prodaju na ovim razinama ili kad bi se znalo da je rasprodaja gotova, vjerojatno bi već sada bilo sve počišćeno do 2,50 kn, a moguće i iznad toga.
[/quote]

Ok sad sve kuzim.
Dakle ako netko ima 30tis komada po ulazu 2,40 kn a target je 5 kn zarada (bez poreza) je 78.000 kn i spreman je kupiti dodatnih 30tis samo ako padne na 1,80 i zaraditi jos 96.000 umjesto 78.000 kn (trenutna cijrna). Dakle, na ovim iznosima 18.000 kn radi razliku kupovine na 1,8 a ne na 2,4.
Ima smisla……

Super su mi ove lovačke priče o raznoraznim imaginarnim targetima – aka spremanju raznja, a zec je jos u tako dubokoj i mračnoj sumi, da se treba posteno namučiti da ga se uopce spazi, a kamoli ulovi…….

renči:al kad počmu za 1,5 godi dogadjana neće više bit ove razine…

Skupilo se opet oko 10000, ako danas do kraja dana opet istrese, znači da je onih 30 njegova brana.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

lipo…lipo…rast obveznice +4.7%…
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=488

Ovdje je formirano dno, još ako se stigne što akumulirati i zaokret, …… graf izgleda divno…..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Išla pogledati….. snažan i dugotrajan downtrend, od 10.2017., a onda na grafu dva inverted hammer , lijepo se vide na trogodišnjem tjednom grafu, reklo bi se da slijedi prestanak pada.
Iduća potpora nam je 1,80

Ali………….. uz plitko tržište, male promete, velikog prodavača………… sve to možemo u vodu baciti, i graf i grah.

Eppur si muouve.

2,24 kn.
Trljam oči, i ne vjerujem.
A ništa, dokupila sam.
Kako je netko ono prije par godina rekao- Tržište se može dulje ponašati iracionalno, nego što vi možete biti solventni.

Ovdje je formirano dno, još ako se stigne što akumulirati i zaokret, …… graf izgleda divno…..

Meni graf izgleda kao da će na 1,6kn. I nije mi baš divan.

Meni graf izgleda kao da će na 1,6kn. I nije mi baš divan.
[/quote]
Only for you će na 1.60 😅
Ni ne sumnjam da će ovdje biti najbolja zarada ikad za frajere i poneku zanimljivu frajericu.
Samo neki prodaju, nekima će ova vremena rasprodaje ostati u lijepom sjećanju…

New Report

Close