OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovakva cijena nema prometa–il je spustit na 2.20 il dignut na 2.50 pa da likvidnost proradi

Likvidnost bi po meni bila na 2.00 ili na 5.00-6.00 kn.
Mislim da igrači koji ulaze u zadnje vrijemw neće sigurno prodavati bez ozbiljne zarade.

ovakva cijena nema prometa–il je spustit na 2.20 il dignut na 2.50 pa da likvidnost proradi

Likvidnost bi po meni bila na 2.00 ili na 5.00-6.00 kn.
Mislim da igrači koji ulaze u zadnje vrijemw neće sigurno prodavati bez ozbiljne zarade.
[/quote]

Na 2,00 bila bi padajući nož. Pravila struke kažu NE KUPOVATI.
Na 5 ili 6 Kn biti će dionica koja ide na 10 Kn – SVAKAKO KUPOVATI. 🙂

Ja to gledam na nacin da za nizu cijenu ima vremena a za visu treba informacija. Stoga je sadasnja cijena OK za ulaz ko misli ostati do prodaje firme. Tako sam nedavno kupio po 2.4 koliko sam planirao, s ciljem da docekam prodaju dogodine. Ako padne jos dokupit cu. Simple as that.

tizian:prodavat će barem duplo od ove vrijednosti kad dodje vrime prodaje…

Sorry dečki ali ovo vam ide na 1,8

odlično! može li točan dan da se odmah pribilježim za 30.000 komada?
[/quote]
Ha ha kako dolazite do tih izračuna da i ja budem bogat ..i ja bi se predbilježio na još 16.000 komada za zaokružim cifru.😅

[/quote]
piš i meni 50000 na margin

Ovo je kao nekada u birtiji…piši na HVO😅
piši i meni još dodatno 25.000 ako bude ispod 2 pa neka je bal.

Kad je jeftino pisite i meni 40.000 kom

get rich or die tryin'

Ne kuzim. Za ove koji pricaju da ide na 5, 6, 10kn skupo vam je kupovati po 2,40 nego tek ako ode ispod 2kn….i to 10, 16, 40, 50 tis komada.
Samo da shvatim, ako je recimo target na Optimi 5kn (hipotetski) da li to znaci da ima boljih prilika na zse…ako gledamo od 2,4 do 5..pa se isplati tek od 1,8….ili se jednostavno ne isplati angazirati novce ako rast nije 150%?

Samo sam znatizeljan…

Puno kolega je najavilo kupnju na 2,00 Kn, pa priželjkujem da im se to i ostvari.
Ja sam svoju lovu potrošio između 2,97 i 2,31 Kn.
Ako je prodavatelj mogao spustiti sa 3 na 2,31 Kn, zamolio bih ga da učini još ovaj mali popust i razveseli kolege.
Evo, čak ću skupiti za još 100 komada da se pridružim zajednici. 🙂

Ovdje najčešće rasprava služi navlačenju cijene gore ili dolje.
To je OK. O tome nam ovisi svakodnevni burek ili ponekad i puno više.
Pokušao sam toj raspravi dodati i dio rasprave o stvarima koje bi mogle značiti puno više i važne su za završetak ove priče.
Vidim da interesa na forumu jednostavno nema, pa Vas neću “silovati”.
Ipak, zapitajte se do kuda ste spremni ići ako se neki kreativni “knjigovodstveni čarobnjak” zaigra ovdje sa brojevima koji već postoje u knjigovodstvu.
Moje pisanje prvenstveno služi odvračanju odgovornih čak i od pomisli na takve poteze.
Čekam tromjesečno izvješće koje će pokazati smijer razvoja situacije.
Vjerujem da će uprava raditi u zajedničkom interesu svih dioničara Optime.
Tada bi se pokazalo da nije važna trenutna cijena od 3 ili 2 Kn i da ćemo na kraju svi jako dobro proći.
Želim da ovo bude jedna njemačka priča ( po poslovnosti i poštivanju zakona ), a nikako još jedna “priča iz Hrvatske”.

O.k. dajte i meni zamotajte za van ovih po 1,9 … 50.000 molim

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ne kuzim. Za ove koji pricaju da ide na 5, 6, 10kn skupo vam je kupovati po 2,40 nego tek ako ode ispod 2kn….i to 10, 16, 40, 50 tis komada.

Vjerojatno zato jer su se ljudi nakupovali OPTE po trenutnim cijenama tj. kupili koliko su namjeravali, a ovo što bi kupovali desetke tisuća komada da ode ispod 2 kn vjerojatno znači da bi u slučaju pada ispod 2 kn angažirali dodatna sredstva koja su planirali za neku drugu dionicu/investiciju. Znači ne da OPTE ne vrijedi ovih 2,3 kn nego se čeka razvoj događaja. Kad bi se npr. znalo kolika još količina dionica čeka za prodaju na ovim razinama ili kad bi se znalo da je rasprodaja gotova, vjerojatno bi već sada bilo sve počišćeno do 2,50 kn, a moguće i iznad toga.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close