OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

strašne količine na prodaji plaše svaki bid, jer ako kočnice popuste taj val je teško zaustaviti

da dionica vrijedi te novce već bi se skidala prodaja, ne brini

mogu oni ovako plašiti još godinu dana i prometa neće biti na ovim razinama. eventualno netko tko je dobio dionice u psn i treba mu za lijek. na cijeloj burzi je primjetna totalna odsutnost mirovinskih fondova kao mogućih pokretača likvidnosti. i tamo gdje su ulagali radili su to sa gubitkom. sve u svemu suluda situacija da strane marionete personificirane u upraviteljima mirovinaca domaćim novcem uništavaju domaću burzu. oni jesu nesposobni, to bez daljnjeg ali ovoliko ne mogu biti nesposobni. klasična veleizdaja za judine škude iz milana, beča i minhena. kukavna je nama majka s njima. francek je dal banke strancima i od suvereniteta je ostala samo rukometna reprezentacija sve dok mol preko ine ne otkaže sponzorstvo.

who dares, wins

verdi:kad se približe vrime prodaje bit će prometa….a do tada ni tamo ni amo

ja to znam ali zašto sad ni jednom institucionalnom to nije zanimljivo? kad bude 10 onda će se pomamiti ko da nema sutra? isto tako na himr na 200 ne valja i onda na 820 daju desetine miliona. i bezbroj drugih primjera. njihov zadatak između ostalog je da jednim svojim mizernim djelom kapitala podržavaju tržište kapitala, a ne da ga uništavaju. ne trebaju oni ostvarivati prinose po 200% već sigurno ulagati novce. ako optima na ovim razinama iz perspektive 3,4 godine nije sigurna onda ja stvarno ne znam šta je. ledo, jmnc i td. tu su se iskazali.

who dares, wins

verdi:slažem se 100%…

Oćemo i mi u specijalni režim ?🤕😨

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

a mozda su velike kolicine prestale prodavat?

a mozda su velike kolicine prestale prodavat?

ako vjeruješ u to, samo ožeži sve do 3 kn pa ćemo odmah vidjeti je li tome tako?

i ne daju gore da ga hebeš. nudio mu lik 2,82 za 5xxx kom ali neće on pa neće. oće da proda na svu silu jeftinije. ajmeeeee koji su ovo amateri ne mogu više ni gledati. odo na pivo.

who dares, wins

Kakvo se FI očekuje?

na 3,20 je 87 000 komada….

@trial

20.2. je planirana objava FI

New Report

Close