Meni se u Hrv svidja onaj Krstulovic i njegov cinestar tv…pametan je i kuzi kamo idu nove tehnologije..steta sto nije iskoracio izvan Hrvatske, barem bivsa yu..
@prdekalo
Koliko me sjecanje sluzi, tele 2 je jedan od dionicara opte, istina nije u top 10, ali tko zna….
Nije Tele 2 napravio nikakav zaokret. Oni odavno imaju u pojedinim drzavama tv i fiksnu telefoniju.
Pa onda prodaju pa kupuju nove i sl…
Vec smo o tome pisali prije godinu dana ovdje.
Medutim onaj jedan koji je kod nas prisutan grabi za trzisnim udjelom i ne pita…upravo zbog njega je i kasnila odluka AZTNa
A ovi su mudro napravili spajanje i sad ce im to u paketu prodati. A najjace od svega da ae u slucaju jednake ponude ino i domaceg ponuditelja prednost daje ino ponuditelji….ili prevedeno…vipnet brate, plati premiju..
@renci
Ova transakcija je bila u Bugarskoj, dakle nista bolje….a ne zaboravi da Bugarska ima najnizi ARPU u EU
Hm, hm…. znači u Švedskoj tele 2 kupuje fiksnog i Tv operatera… zanimljivo.
Baš zanimljivo kako kasne cca 5-6 godina
[/quote]
kolega nemoj te se čuditi. kod nas ima mjesta gdje su tek prošle godine saznali da su isusa razapeli.
Definitivno je dionica Optime van interesa malih ulagača…bar zasad, pritisak ovoga prodavača je dosta velik, vidjet ćemo da li je spreman prodavati ispod 2.80 i da li ce cijena ići prema 2.00 ili prema 4.00…sve je aposlutno moguće, moglo bi biti zanimljivo uskoro…ako se ne pojavi malo jači kupac (kupci).
crobex mi izgleda obecavajuce. Nadam se da ce u tom istom duhu i ova dioničica malo krenut rast. Iako mi grafovi nisu bas po volji ovdje ali ajde.
Pa treba dočekati srpanj 2021, daleko je to ipak za čekati sa nekim većim kapitalom unutra, mada će strpljivi lijepo zaraditi.
Sigurno će sinergija spajanja sa H1 donijeti puno dobrih rezultata a znamo da to znači rast cijene.
Ali ima i puno prodavača koji bi je moglo znatno spustiti…zanima me da li može ići na 2.50 ili 2.00
A sto bi cekali srpanj 2021?
Proces prodaje će početi znatno ranije. Oko godinu dana ranije. Al nitko ne kaže da se ne može desiti i znatno prije konačnog roka. Najveći dionicar nije HT, nego Zaba. Ako ona proda dionice, HT neće imati mnogo izbora.
Možda ne bi bilo loše da nazoveš i pitas te prodavace sto je moguće glede cijene?
Elektromagic je prodao samo nekih 3.000 komada 10.01. po nekih 2.80
Očekivao sam da su 09.01. kada je bio malo veći promet i malo veća cijena oni prodavali ali nisu. Mislim da čak namjerno provocira ostale jače dioničare.