OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema smisla pričati o glupostima.
Da su revizorske kuće imalo radile svoj posao, ne bi u HR došlo do ove privredne situacije.
Sve su bile plaćene da ne rade svoj posao.

Znam Vauvau da imaju, moraju, po odredbama, oduvijek…zanimalo me je li neka respektabilna ugledna kuca.
Nije to automatizmom losa vijest.

Jos fali KPMG i imat ces najvecu cetvorku… 🙂 Svi koje je kolega naveo su clanovi tzv. Big4 u domeni konzaltinga i revizije…

Da li je krenula rasprodaja da možemo kupovati ili dokupljivati po 2.00?!
To je onda ok cijena.
Nikad je dočekati.
Očito se nekome žuri prodati, treba casha.

Da li je krenula rasprodaja da možemo kupovati ili dokupljivati po 2.00?!
To je onda ok cijena.
Nikad je dočekati.
Očito se nekome žuri prodati, treba casha.

uvijek neko prodaje , netko kupuje, pitanje je dali stvarno prodaje ili se prebacuju po raznim skrbnickim racunima i dali netko skuplja a radi se privid prodaje ?
odgovara mi ako cijena skoci , a moze i padati.

ode optima za koji dan iznad 3….razočarenje za one koji su mislili štogod gricnut po 2 kn….

ode optima za koji dan iznad 3….razočarenje za one koji su mislili štogod gricnut po 2 kn….

Forum je pun pametnih “igrača” koji bi ovo grickali po 2 kn.
Samo još nema “pametnih” igrača da nam to omoguće vlastitim dionicama.
Bojim se da ih neće ni biti.
Teško je očekivati da je netko toliko “pametan”.
Za OPTE vjerujem da ima veće šanse doći na 5 kn nego na 2,5 kn.
Volio bih da me “pametni” demantiraju ( konkretnim potezima na burzi ).

Prema TA ciiena treba preskočiti 2.96 za početak rasta. Iznad 3.25 kreće višemjesecni rast do IMO 4.50-5kn.

tocno 2,96??
Nista, danas pozorno pratimo 🙂

previše je ovdje novih dioničara u igri, ako vam cijena i pobjegne preko 3 kn, slijedi istovar
ako je s druge strane, na bidu, netko to sve spreman pokupiti onda će biti druga priča
iako gledajući TA i uzorke trgovanja, moguće da opet ode do 3,3 kn i to je to
za nešto više trebali bi iznenaditi izvješćem…

Preporučam Vam da odete u SKDD i pogledate knjigu dioničara, nebi li Vam možda štogod bilo jasnije u vezi tih ”novih” dioničara (Pretpostavljam da mislite na h1 dioničare). Jasnija slika bude ako pogledate knjigu, opet napominjem. Ja sam jučer bio.

Opa , naš brod se pokrenuo

nisam ovo pratio pitaj boga od kad i nešto mi danas ne da vrag mira. kad ode preko 3. peto čulo.

who dares, wins

New Report

Close