[/quote]
Poanta je u tome da su dioničari H1 dobili znatne količine dionica OPTE prilikom spajanja, a mnogi od njih žele se riješiti tih dionica što se vidi po pritisku na prodaji, tako da je moguće da će opet biti velikih prekrcaja oko 2 kn
[/quote]
dobili su na poklon ?
H1 TELEKOM D.D./REDOVNA DIONICA H1TE-R-A
1. HPB 4.565.212 58,17
2. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.533.254 19,54
3. ELEKTROMAGIC D.O.O. 772.000 9,84
4. SIKIRICA ZORAN 594.074 7,57
5.JADRO – TRGOVINA D.D. 334.502 4,26
6.PLINACRO D.O.O. 22.170 0,28
7.NAVA BANKA D.D. U STEČAJU 8.021 0,10
8.HPB D.D. 6.958 0,09
9.PRIŠTOF ROBERT 5.125 0,07
10.POSMRTNA PRIPOMOĆ, UDRUGA ZA SOLIDARNU POSMRTNU PR 1.709 0,02
UKUPNO 7.843.025 99,93
Za H1 je kriv P.. bivši predsjednik uprave državne uzdanice HR bankarstva,
Ali kuda bi ga još i za to teretili, kada nisu još uspjeli niti za ono sve drugo.
Znate, ima ono, čime se, očigledno, naše pravosuđe povodi, što si stariji i godine te stižu, onda sa lakše sjećaš onoga iz davnina.
To ce biti najjeftinija dionica na burzi. I u doslovnom smislu, ali i po fundamentima 🙂
maknite se još malo, neka spuštaju, svima odgovara .
Očito je rasprodaja H1 dioničara krenula…moglo bi biti dionica za sve po povoljnim cijenama.
2 kn je ok cijena po meni , više im ja osobno ne bi nudio, mada moguće da bude i znatno niže ako krenu bjesomučno rasprodavati.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.
I ovdje Povjerenik.
Na stranicama ZSE odluka o imenovanju novog povjerenika.
Ulijeva li povjerenje ?
Pa povjerenik je u OPTE već godinama. Imenovala ga je agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Bio je Ernst&Young, pa PWC i sad je imenovan Deloitte.
http://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/aztn-optima-telekom-dobila-povjerenika.phtml
Znam Vauvau da imaju, moraju, po odredbama, oduvijek…zanimalo me je li neka respektabilna ugledna kuca.
Nije to automatizmom losa vijest.
Pa uvijek su to najpoznatiji revizori i konzultanti. Deloitte je jedna od najvećih revizorskih i konzultantskih kuća na svijetu sa dugogodišnjom podružnicom u Hrvatskoj. Globalna mreža Deloittea ima 264 tisuće zaposlenih i ove je godine ostvarila 38,8 milijardi USS dolara prihoda.