nesto mi smrdi iza brda, poceli su povlaciti korisnike iz drugih mreza na svoju bez njihovog pristanka. osobno poznajem jednu osobu, opte poslala nalog za raskid ugovora jel je kao potpisao sa njima ugovor na dvije godine i sada sljedi penali za tu osobu od stare mreze i tuzba za optu od osobe. nisam mogao vjerovati da idu raditi takve stvari ali pokazao mi sve , uglavnom ako se takvim trikovima sluze najebasmo svi i dionicari i opte. pa tko radi takve gluposti u danasnje vrijeme interneta i protoka informacija, kao nece skontat. nabijem ih na ….., i to kad bi trebali nesto i gore ici
nesto mi smrdi iza brda, poceli su povlaciti korisnike iz drugih mreza na svoju bez njihovog pristanka. osobno poznajem jednu osobu, opte poslala nalog za raskid ugovora jel je kao potpisao sa njima ugovor na dvije godine i sada sljedi penali za tu osobu od stare mreze i tuzba za optu od osobe. nisam mogao vjerovati da idu raditi takve stvari ali pokazao mi sve , uglavnom ako se takvim trikovima sluze najebasmo svi i dionicari i opte. pa tko radi takve gluposti u danasnje vrijeme interneta i protoka informacija, kao nece skontat. nabijem ih na ….., i to kad bi trebali nesto i gore ici
Jel bilo i Chemtrailsa?
Jel bilo i Chemtrailsa?
[/quote]
chemtrailsi su realnost, nije vise tabu tema americki senat je potvrdio da se dogada zbog smanjenja globalnog zatopljenja, a sto se tice gore napisanog kad se situacija rijesi postam tu da vidite.
kako to da se nisi harpa sjetio, njega jos negiraju 🙂
Nekako mi se čiji da ćeš ti rijesiti sve svoje probleme i probleme dotičnog ako raspalis po asku. Čisto da nas vise ne smaraš s glupostima.
kojih drugih mreža? ako si potpisao za neku mrežu moraš ispoštovati ugovor na koliko si potpisao.
kojih drugih mreža? ako si potpisao za neku mrežu moraš ispoštovati ugovor na koliko si potpisao.
postoje i oni koji su na nekoj mrezi bez ugovora ili je istekao, a ovo sto airfire spominje bi moglo biti nesto kao sto je bilo sa rwe. prodavaci laziraju ugovore da bi dobili bonuse
Ulaze umirovljenicima sa spikom o pojeftinjenju i ovi potpišu … bolje i oni nego kriminalci koji ih opljačkaju …
Znam jedan primjer gdje se nakon drž-nedaj spike pojavio uredno potpisan ugovor (s brojem osobne) i rekli su da ukoliko neće biti zadovoljni cijenom i uslugom neka otkažu ugovor kad žele.. nakon dva mjeseca uredne (i povoljnije) usluge ovi zatrazili prekid i dobili sve papire bez penala i ostalog pa na kraju ostali
Hahaha..
Iako da stvar bude zaista ironična, kao dioničar OPTE ne sviđa mi se njihov odnos prema našoj imovini, prigovore na računu koji su ispod 200-300kn odobravaju bez čitanja pa to muteži (kakvih ne fali u našoj državi) zloupotrebljavaju, ili npr. pošalješ prigovor na info@optima-telekom.hr te dobiješ automatizirani odgovor da ćeš dobiti odgovor od službe u roku 2 dana. Ako ga ne dobiješ onda se buniš pa ti još odobre nešto for free. U zakonu je navedeno da odgovor moraju dati u roku 14, a ne 2 dana, pa ne znam zašto se rasipaju.
Kad je sljedeća skupština da se i ja malo igram “aktivnog dioničarstva”? 🙂
Hahaha..
Iako da stvar bude zaista ironična, kao dioničar OPTE ne sviđa mi se njihov odnos prema našoj imovini, prigovore na računu koji su ispod 200-300kn odobravaju bez čitanja pa to muteži (kakvih ne fali u našoj državi) zloupotrebljavaju, ili npr. pošalješ prigovor na info@optima-telekom.hr te dobiješ automatizirani odgovor da ćeš dobiti odgovor od službe u roku 2 dana. Ako ga ne dobiješ onda se buniš pa ti još odobre nešto for free. U zakonu je navedeno da odgovor moraju dati u roku 14, a ne 2 dana, pa ne znam zašto se rasipaju.
Kad je sljedeća skupština da se i ja malo igram "aktivnog dioničarstva"? 🙂
Skupština je ozbiljna stvar i glavni organ komunikacije izmedju uprave i dionicara. Nije igrarija.