Nitko ništa javno ne zna.
Sada se kupnja evakuirala kao da je u pitanju zarazna bolest.Nalozi su ili otkazani, ili znatno manjih količina.Jutros imam vremena, pa gledam u monitor, i nisam ništa pametniji.
Čudnovato trgovanje, sa znatnim fluktuacijama u cijeni.
Iz iskustva trgovanja na ZSE, čim se par dana pojavi veća kupnja od uobičajene, to je znak da se nešto dešava i da je po meni neka informacija izašla van. Kroz tjedan dana ćemo sve znati.
Iz iskustva trgovanja na ZSE, čim se par dana pojavi veća prodaja od uobičajene, to je znak da se nešto dešava i da je po meni neka informacija izašla van. Kroz tjedan dana ćemo sve znati.
[/quote]
Ne baš kako sam napisao, kupnja!
Iz iskustva trgovanja na ZSE, čim se par dana pojavi veća kupnja od uobičajene, to je znak da se nešto dešava i da je po meni neka informacija izašla van. Kroz tjedan dana ćemo sve znati.
Iz iskustva trgovanja na ZSE, čim se par dana pojavi veća prodaja od uobičajene, to je znak da se nešto dešava i da je po meni neka informacija izašla van. Kroz tjedan dana ćemo sve znati.
[/quote]
[/quote]
znači netko je te dionice kupio, ali ih nitko nije prodao? zanimljivo….nego po čemu si ti zaključio da je kupnja jača od uobičajene? ja vidim da je prodaja neuobičajeno jaka i konstantna na 3,20 kn pa možeš kupiti koliko ti srce želi po toj cijeni…zato-navali!
Neko ozbiljnije iskrcavanje krenulo? Čini mi se tako… izvješće je bilo lošije od očekivanoga, nove dionice na tržištu itd.
Potencijal dobar…samo kad ce se realizirati?
Sve pada. To prodaje ili CERP koji je još prije x mjeseci krenuo s prodajom. Kod njih nema reda i stavljaju okrugle naloge pa pretpostavljam da je to ostatak. Al oni su sve skupa imali tristotinjak tisuća komada.
Ili netko sipa da se “nastavi zabijati” u rupu od Agrokora. Bit će, pomalo.
Ovako.
Tri sam dana počesto gledao u monitor, jer je bilo zabavno za gledati.
Svaku prodatu dionicu netko je i kupio. Za prodaju kažu ima stotinu mogućih razloga, za kupnju samo jedan.220 000 dionica je otišlo u šutu, po 3,04 , netko je mislio da mu je isplatno. CERP je prodao. Prolazili su nalozi sa velikim količinama, sve do 3,20. To nisu mali ulagači, oni ne kupuju odjednom po desetak tisuća komada.
Mogućno je da je onaj koji je kupovao kupio koliko je želio.Pa nam slijedi pad cijene. A moguće je uzeo samo kratki predah.
[/quote]
[/quote]
znači netko je te dionice kupio, ali ih nitko nije prodao? zanimljivo….nego po čemu si ti zaključio da je kupnja jača od uobičajene? ja vidim da je prodaja neuobičajeno jaka i konstantna na 3,20 kn pa možeš kupiti koliko ti srce želi po toj cijeni…zato-navali!
[/quote]
Ako smo se vrtili oko 2,9 kune pa je narasla na 3,20 i djeci je jasno da se kupnja pojačala.
Ili se po tebi smanjila pa su prodavači odlučili prodati po 3,20 umjesto po 2,80 npr?:)
Neću ti više odgovarati na postove jer pišeš gluposti
Sa optimom treba čekati.
Formira se dugoročno rastući trend.
Dakle, formira se rastući trend koji ce se trajati godinama.
Sa optimom treba čekati.
ovo su gluposti… jer tko zna hoće li uopće doći do nekakvog ozbiljnijeg rasta, a kamo li da će to trajati godinama….to su obična nagađanja (da ne napišem: drukanja)
ima netko knjigu dionicara da usporedimo ?
Sa optimom treba čekati.
ovo su gluposti… jer tko zna hoće li uopće doći do nekakvog ozbiljnijeg rasta, a kamo li da će to trajati godinama….to su obična nagađanja (da ne napišem: drukanja)
[/quote]
mozda ce vam ovo razbistriti pogled na stvari.
uvjet je da znate pročitati graf, iako je objašnjenjo riječima.