tko to rasprodaje ovolike količine? izgleda da su se počeli prodavati paketi koje su dobili bivši dioničari H1….
Nisu. Pogledaj promjene, nema ih.
Ovo je čudno već danima.
Crobex kliže, Opte raste suprotno trendu.
Prodavatelji prodaju sa premijom. Nema davno bili smo na 2,90
Kupci spremno plaćaju.
Promet velik za ovu dionicu.
i onda klasično udaranje po bidu. zašto prodati skuplje kad može i jeftinije. ovo nikad neću moći shvatiti.
Nekome se “žurilo ” pa je istresao 1700 komada do 3,11
Minorna količina u odnosu na promete posljednjid desetak dana .
A stvari su neuobičajene čini mi se od 03.11
Dobro, fora je za gledati.
i onda klasično udaranje po bidu. zašto prodati skuplje kad može i jeftinije. ovo nikad neću moći shvatiti.
– a možda su prodavaći socijalno osjetljivi.
– možda hitno nešto treba za koju socijalnu samoposlugu.
– što mislite koliko % investitora na ZSE zna što je to “po bidu” ???
– na jednoj temi sam pročitala da ste vi čića koji druka.
– zašto vas zovu čića što druka ???
– I love this game.
Pozdrav !
ma taj je na svu silu tražio ignore. kad bi me vidio u živo sumnjam da bi onda pomislio da sam čiča.
Iz iskustva trgovanja na ZSE, čim se par dana pojavi veća kupnja od uobičajene, to je znak da se nešto dešava i da je po meni neka informacija izašla van. Kroz tjedan dana ćemo sve znati.
tko to rasprodaje ovolike količine? izgleda da su se počeli prodavati paketi koje su dobili bivši dioničari H1….
Pa da…rasprodaja krenula…pa misle prodavači valjda da ce tu biti padova žešćih…prije rasta.
Iz iskustva trgovanja na ZSE, čim se par dana pojavi veća kupnja od uobičajene, to je znak da se nešto dešava i da je po meni neka informacija izašla van. Kroz tjedan dana ćemo sve znati.
Iz iskustva trgovanja na ZSE, čim se par dana pojavi veća prodaja od uobičajene, to je znak da se nešto dešava i da je po meni neka informacija izašla van. Kroz tjedan dana ćemo sve znati.