OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima negdje link još od travnja negdje od neke strane firme na koliko je tada procjenjuju, ako se sjećam između 5 i 6 kn. Dok još H1 nije bio pripojen i korisnici te prihodi…. Mislim da ga je čak netko i objavio ovdje.

Sad sam pogledao . Vrednuju je na 3,76
Raspon 3,35 — 4,18 kn.
Ali nisu ni oni nepogrešivi. Uspoređivali su Vlen i Jadroagent kao slične djelatnosti

Ne treba gledat njih i na tome odredjivat dal ce se kupit nesto ili ne. Imaju oni svakakvih analiza, po njima viadukt vrijedi 77 kuna 🙂
treba gledat dobit, ebitdu, i ostale pokazatelje, a onda odlucit svatko za sebe dal uci ili ne , sve ostalo je nagadjanje.
Osim toga da su tako ne pogresivi, ekipa koja tamo radi bi bila milijarderi u dolarima jer evo sve znaju, a cisto sumnjam da medju njima ima takvih .

Jučer 886 somova kuna promet i rast prek 10% danas 28 iljada prometa, znači nit je neko nekog navukao pa se iskrcao niti je danas neko zagrizao, u biti razumjeti ponašanje dioničara je meni sve misterioznije i draže 🙂

iako je danas promet zanemariv uz pad cijene , i dalje sam uvjeren da će se jučerašnje trgovanje itekako odraziti na cijenu dionice , tj.na njezin rast .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Današnje trgovanje je bilo živčano, gledao sam posljednji sat valjda na monitoru. Bojim se da je kolega zorangutan bio u pravu. Ne bih vam htio kvariti zabavu, rast cijene je radostan događaj, ali tako ja to mislim. Volio bih da nisam u pravu.

Bome netko baš želi kupiti dionice Optime 🙂

Ma ja mislim da to CERP prodaje onaj svoj paket, pa kako se zainteresirani pojavljuju tako zatvaraju njegove dijelove. Ja mislim da toga još nema puno, a možda su već i sve do kraja isprodavali.

http://www.cerp.hr/UserDocsImages/Sjednice%20UV%20CERP-a%202017/Sjednica%2016.02.2017/Pokretanje%20prodaje%20u%20modalitetu%20redovite%20trgovine.pdf

Netko danima već kupuje fine količine … nešto nam se vamo sprema ?

tko to rasprodaje ovolike količine? izgleda da su se počeli prodavati paketi koje su dobili bivši dioničari H1….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Netko to sve i kupuje…

kome se kupuje OPTE – velike količine dolaze na prodaju na 3,20 kn….bit će da to prodaju ipak oni iz H1….zna li netko koliko su oni dobili dionica kad je izvršeno spajanje?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close