OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

skoro omjer 2:1

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

treba sačekati da na prodaju dođu one veće količine zamjenskih dionica koje su dobili iz H1 jer onda će biti opet po 2,5-3 kn

Samo ti čekaj. Te dionice su odavno uknjižene i može se njima trgovati već dulje od 3 mjeseca. Očito vlasnici nisu baš zainteresirani za prodaju.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/ySGHjPHMFkcMBNg9qfaxPQ==.pdf
[/quote]

bit će ubrzo čim vide da je cijena porasla…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Evo i naloga na 22 905 komada na kupnji po 3,20
Ako nas hajcaju, angazirali su prilicna sredstva.

@zlocesti
o tome ti govorim, ti s većim nalozima uopće nemaju namjeru kupiti nego guraju ostale da skidaju s prodaje do neke razine koju su zacrtali, a onda će biti kipanje samo takvo

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

to je klasični pokušaj dizanja cijene radi iskrcaja….a hoće li tko nasjesti na to – ovisi o njemu samome

ma gluposti, kakvog iskrcaja, ja sam na kupnji a nitko da se iskrca…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Najviše od svega me raduje ovaj porast prometa na dionici.

Svasta je moguce. Razmisljao sam i o tome. I to smo vidjeli kada su je nagurali na 4,19.
Pa je poslije pala na 2,60
Gasim monitor. Za srecu imam dosta. Ako padne, dokup.
Win/win.
Do sada mimo valjda Cerpa otislo 70 000 papira.

Dečki, šta mislite da će ovo dovijeka se moći kupovati po 2,8 – 3,20 … Po meni , slijedi značajan rast …
Veoma perspektivna dionica za zaradit fine novce na ovoj kaljuži od burze .

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/D1SevCKxFMXtDg1I42OYFg==.pdf

dugovi se uredno vracaju i bilanca ce izgledat sve bolje i bolje.

dragi kolege … ako je “pumpanje” vidljivo iz aviona onda se i vi iskrcajte na tim nekim razinama ili još bolje opalite po bidu odmah da poplašite te koji pumpaju

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ja ne mislim sigurno prodavat na ovim razinama, a skupljam pomalo već godinu i sitno…. Nekaj sam malo bio zavrtio u veljači, prodao, pa kupio po malo od ljeta….

ovo nema veze s pumpanjem…..ova sadašnja cijena je barem 80% podcijenjena…

New Report

Close